3.773.685:- OCH 2016...

Mäktigt 2016..
Lite statistik från förra året talar om att vi totalt på travandelar under 2016 spelade in mäktiga 3.773.685:- 2015 var den siffran lite över 5 miljoner så sista två åren har vi spelat in nästan 9 miljoner till er våra kunder!  Klart bra 2016 då dessa pengar spelades in utan extremt stora vinster utan det var många vinster som gjorde jobbet. Vi har även ökat vår omsättning ganska rejält och framför allt även på tipset. Stora stryktips system har genererat mycket vinster och siffran över tipsvinster återkommer jag med men det har varit ett bra år även på tipset. Kan redan nu lova stora vinster på stryktipset 2017. Allting tyder på att vi drar in något riktigt rejält där snart. (storleken har betydelse när det gäller stryktips) :) Det har försvunnit flera spelbutiker i halmstad på sista åren och det har bidragit till att vi blir större och större, nu kommer det komma till några men vi kommer jobba för att bli större, bättre och vinna ännu mer! :)

Tilsammans och andelar:
2016 var året vi drog igång med att sälja andelar även direkt via atg´s portal Atg.tillsammans. Även här har det blivit en stor succé. Vi har många hundra medlemmar på vår sida och jag har lagt ner och kommer lägga ner väldigt mycket jobb på våra travsystem där. Mixen mellan att tippa systemen "tidigt" där man kan gå på rutin, känsla och första tanken och att även kunna göra system precis innan start när man har all info att gå på är oslagbar. Så får jag rekomendera er andelsköpar något så kan skulle det vara att va med på ett tidigt gjort system och ett rejält system från vår tillsammans sida då kommer man alltid vara nära 7 rätt.. :)  Från och med en dryg månad går det nu även att köpa våra V86 andelar på tillsammans. (hoppas, och tror även att det inom kort kommer gå att göra reducerade system ex. joker på tillsammans, då skall ni haka på...) Men, framgången på tillsammans hade inte gått att fixa själv har 2-3 superproffsiga travtippare som har lika stor vinnarvilja och energi som jag som hjälpt och hjälper till att fixa systemen. Ni vet vilka ni är och skall ha en stor eloge..

Hundringen:
Hundringen som går att köpa i butiken och även på tillsammans är kanske en av sveriges hetaste andelar i den här prisklassen.  Hans G fick rycka ut i våras igen efter vinst på Hundringen...http://www.aftonbladet.se/sportbladet/trav365/article23001221.ab
Har ingen exakt siffra över förra året ännu men vinsterna har fortsatt trillat in... Extrem populär och nu när den även går att köpa på tillsammans är den tillgänglig för alla er där ute.
(Heter Butikshundringen på tillsammans) och finns nu även att köpa till varje V86 på tillsammans. 

5-Hundringen och stora system:
Tjatar vidare om att storleken har betydelse men det är faktiskt det som gäller när det är trav och tips :) 5-hundringen är lite av vårt stora flaggskepp och vi kommer köra vidare varje vecka och här lär vi med stor sannolikhet kunna hämta hem en del rejäla vinster under året. Läcker avslutning på 2016 när vi drog in drygt 4800:- / andel. Ännu större system i stil med det 2000:- systemet som vi satte på nyårsafton kommer även det att komma. Vid speciella tillfällen som jackpot, sprintermästaren m.m 

Målet i år är att spela in minst 5-miljoner... Bara så att ni vet, och hänger på! ;)

/Fredrik Simsalabim