Dagens Dubbel Bollnäs 

V64 andelar varje dag nu på vår tillsammans sida och jag kommer bjuda på lite dagens dubbel tips till många av V64 omgångarna.

DD-1 Bollnäs 2140m  Kusken avgör ranken
Ett medeldistans lopp med hästar på tre volter. Med tre hästar på kupongen känns det ganska heltäckt.

10 Narold Vox har nu blivit 11 år men får tillslut mitt tips. Hade vart från tävlandet länge innan sista starten. Hakade då på storheter som Coin Perdu och Ex audio vici riktigt hyggligt och borde gått framåt med det loppet. Stabila Ulf Eriksson kör och han känns vassare än kuskarna på motbuden.  Spikas på systemet Dubbelspiken
11 Clayton J.F. känns intressant, blev lite kvar i en kall rygg länge sist men avslutade klart positivt i ganska hårt lopp. Tränarkörd nu inget plus. (kusken vunnit 4 lopp på 83 starter i år) 2784 startpoäng överlägset mest i loppet.
9 Cesar F.C. Vann från ledningen sist med vassa Magnus Djuse sist. Sämre läge och kanske inte lika vass kusk i Linus Lönn
4 Darlington gör första starten i regi Daniel Selin och skulle kunna vara fjärdehästen.
Rank: 10-11-9-4


DD-2 Bollnäs 2140m  Ojämnt lopp med 15 ston
Ett STL lopp, Diamantsto försök med 110.000:- till vinnaren har lockat en samling bra ston som gör upp om segern i detta medeldistans lopp.

4 Joyful Trix lyckades på ett riktigt starkt sätt bärga V75 segern på Romme sist. Det var första barfota runt om och hon är anmäld så även nu. Med bara fem hästar på första volten kan nog Ulf Ohlsson rattta Joyful till spets tidigt och väl där måste hon bli svårslagen. Dock bara tre år och mer rutinerade, äldre ston jagar från 20m tillägg.
Obs Joyful Trix struken

9 Orlando var ute i ett riktigt rövargäng i Breederscrown finalen sist. Kunde inte rå på de bästa från kön där men har en vass avslutning och en bra kusk i Magnus Djuse.
8 Whelk radar inte upp segrar men avslutade starkt till knapp vinst på Solvalla sist.
13 Laleh Pellini fick inte tag i Joyful Trix sist men det var nära och formen finns där. Känns inte som ett plus att Mika Forss kör nu i stället för Goop.
10 Ies Elisabet har verkligen avslutat stentungt i några raka starter nu. Har en förmåga att hamn några steg förlångt bak i loppen när pengarna skall fördelas. Men med bara lite klaff och rätt ryggar superspännande här. Mats Djuse vass och i härlig form och Elisabet ser ut att bli ganska bortglömd. 

Blev ännu mer intressant med 10 Ies Elisabet nu när favoriten ströks och vi kommer chansspika på systemet Dubbel spiken 64:-
Rank: 10-9-13-8-15