Dagens Dubbel tips Eskilstuna

V86 den här veckan från Eskilstuna och start 19.20 på onsdag. Lite semester på de längre tipsen men här nedan finns tips till onsdagens dagens dubbel. V86-7 och V86-8. Alla våra andelar finns som vanligt på www.simsalabimtrav.se 

Dagens Dubbel 1  V86-7 2640 m Autostart

Här bjuds vi på ett ruggigt häftigt 4-åringslopp över den långa distansen 2640m och med en kvarts miljon till vinnaren.

  9 Charlie Brown Effe har imponerat något kolossalt i Sverige på slutet men ställs här mot några riktiga hårdingar. Trots det och bakspår känns han given i striden.

7 Dusktodawn Boogie enda stoet i loppet och från spår 7 kan man då tänka att det blir tufft. Hon är dock rejält tuff och vintras blåste hon ner ett rätt bra gäng på Vincennes och har efter det följt mupp med 3 vinster i FInland. Kräver klaff men ska inte glömmas.

6 Kentucky River är en av många vassa Nordstöm hästar som imponerat på sistone. Mött bra motstånd hela tiden men har 6 vinster på 16 starter trots det. Kan duga och streckas tidigt.

2 L.A. Boko är bra varje gång och har fått ett drömläge, möter kanske lite tuffare motstånd nu men åker med om man tar 4-5 hästar.

Rank: 9 - 6 - 7 - 5 - 2 - 4 - 8


Dagens Dubbel 2  V86-8 1640m Autostart

6 Matadoren Eme öppnar som en vessla bakom bilen och från spår 5 talar mycket för att Pettersson sitter i ledningen direkt. Jag hoppas han testar att köra där och tror absolut han kan vinna detta från spets. Har inte vunnit på ett tag men gjort många bra och formstarka prestationer på slutet. Min chansetta i ett ganska öppet lopp.

10 Beacon Kronos blir nog favorit trots bakspår. Tycker det känns rätt iskallt och för mig är han bara en i mängden som kan vinna.

12 Dont Be Weak har fel läge, 9 Mojo Express vinner väldigt sällan och 7 Asnaur Dei Rum känns väldigt svårbedömd

Rank: 6 - 10 - 7 - 1 - 2 - 12 - 9 - 4 - 3 - 8