Dagens dubbeltips tisdag!

DD-1
Lång distans 2640m voltstart och ett lopp för hästar med max 750.000:- på kontot och tillägg 20m över 300.000:-.

Perfekt inmatchad och sannolikt blivande favorit är 2 Ready Doc. Avgjorde på ett bra sätt från 4e ytter sist och visade form. Dock var loppet ganska billigt och segern skall inte överskattas. Innan den starten två raka galopper och den här tycker jag inte känns intressant ikväll.

Mitt tips till 5 Mcgarret som har tre lopp i kroppen. Bra spurt efter sen lucka för tre starter sen. Satt dunderfast och såg fin ut näst sist. I förra starten testade man monté och där blev det en galopp när 5-åringen var gott gåendes i sista kurvan. Hade garanterat varit i striden felfri där, och kom tillbaka bra efter galoppen. Mycket av insatserna i dd-1 lär hamna på Ready Doc så spelvärdet på Mcgarret känns klart intressant.
 
6 Mr Marvelous en av de bättre grundkapaciteten i loppet, men kommer med tre raka galopper och har kvalat inför denna starten. Känns inte dunderhet även om körande Ulf Ohlsson är en bättre kusk än de två tidigare nämnda hästarna har i sulkyn..

DD-2
Kort distans 1640m autostart och ett lopp för hästar med mellan 150.001 och 495.000:- på kontot

Favorit 2 Eddy West som kommer med två raka segrar. Näst sist ledningen runt om och sist en härlig svepning sista 500m i tredjespår till lätt vinst och det lyser form om den här. Perfekt spår och får Göran Wester till styrningen blir nog favoriten svårslagen.

3 Tiger Journey vann från ledningen sist och har 6 segrar på 16 starter. Kontio lär inte lägga några fingrar i mellan i starten och kan han ta sig förbi Wester blir det här loppet spännande och Tiger räknas från ledningen.
På skrällfronten hittar jag två hästar som står riktigt bra inne i loppet och har visat form. Dock bedrövliga och svåra lägen på 8 Hugo R.C och 11 Dark Roadster. Men skulle det bli körning mellan favoriterna är det inte helt otänkbart någon av dessa får segerdefilera.

Raka dubbeln: 4/2
Systemet: 4/2.3.7.11

Lycka till //Fredrik