Daniels Tipssnack

Dessa analyser ligger till grund för mitt system här på Simsalabim. Ni hittar alla våra andelar på www.tipsandelar.se  På mitt system Daniels UNIKA U-system finner ni dessa tecken.

Everton-Burnley 1X
Everton Fightas om Europaplats och Burnley krigar för att inte bli indragen i bottenstriden. Här tror jag på en målsnål match, där Everton seglat upp som stora favoriter på en knepig kupong i övrigt. Everton hade tre raka vinster innan förlusten mot Chelsea senast. Burnley kommer från två raka 1-1 matcher på hemmaplan mot Arsenal och Leicester. Burnley har svårt att vinna matcher men jag utesluter inte att dom kämpar till sig oavgjort ännu en gång. Jag tycker att 1X ramar in denna match väl.

Fulham-Manchester City 2
Fulham har kommit igång senaste tiden och lyckades vinna borta mot Liverpool senast. Hade dom mött ett annat lag än City denna afton, så hade jag övervägt garderingar. Men City har en otroligt fin segerrad bakom sig. Innan Förlusten mot ManU i derbyt hade dom tolv raka segrar, Champions League inräknat. I Onsdags körde dom över Southampton med 5-2 och jag tror dom kör över Fulham denna Lördagkväll av bara farten. Rykterna säger att det kan bli rotation här på Peps mannar. Detta för att Champions Leaguereturen ska prioriteras på Tisdag. Pep är dock känd för att vilja vinna matcher, så någon vaskning är det inte tal om här. City har en bred trupp och bänken håller hög klass. Att starta med Agüero är knappast sämre. Personligen lägger jag mina garderingar på andra matcher denna Lördag. City blir min spik of the week. Stensäker 1a i min bok!
 
Norrköping-Häcken 1X2
Båda lagen ser starka ut defensivt i år. Båda lagen satsar hårt på årets allsvenska. Norrköping spelas som favorit denna Lördag men då det är tidigt på säsongen och många bitar inte satt sig ännu så ser jag ingen favorit här. Dessutom vann Häcken båda matcherna förra året när lagen möttes. Det blev 0-1 när lagen möttes i Norrköping och 2-1 när lagen möttes i Göteborg. Här tar jag på säkerhetsbältet då jag tror matchen kan sluta hur som. Jag utgår från kryss men att något av lagen vinner med uddamålet utesluter jag inte. 1X2 spelar jag här och hoppas Häcken vinner till fin procent.

Som alltid är det viktigt att analysera laguppställningar samt senaste nytt innan inlämning. Förutsättningar kan ändras.
Önskar er alla en spännande och trevlig spelsöndag!

Tack för ordet// Daniel Skaret