Daniels Tipssnack inför söndagens fotboll!

Dessa analyser ligger till grund för mina system här på Simsalabim. Ni hittar alla våra andelar på www.tipsandelar.se  På mitt system Daniels 8-2 R-system finner ni dessa tecken.
Athletic Bilbao- Granada 1X
Detta är två lag som matchas hårt just nu. Ligan plus cupspel, sliter mycket. Bilbao är svåra att slå denna säsong. Granada är bättre hemma än borta, det fäller avgörande här. Bilbao favorit men ett oavgjort resultat utesluter jag dock inte. Men att Granada vinner finns inte i min bok. Jag känner mig safe med 1X här!

Manchester City- Manchester United 1
Derby i Manchester, wow detta blir häftigt. Spelmässigt är citys trend betydligt bättre och saknaden av Progba märks tydligt i ManU. Här ser jag framför mig ett City som kommer dominera matchbilden totalt. ManU är inte ofarliga på något sätt och spelar stundtals riktigt bra. Men är mer ostabila än City. Denna Söndag tar City ett steg närmare ligasegern. Klar 1a!
 
Hellas Verona- Milan 1X2
Se upp! Milan har haft en otroligt stark säsong sedan Zlatan anslöt, men har stannat av på slutet. Här är dessutom Zlatans närvaro tveksam. Verona trivs mot spelförande lag, och gillar omställningsspelet. Denna matchen är vidöppen och inte alls så säker som strecken och oddsen visar. Milan är såklart favorit, men jag utesluter inte att Verona står upp bra och straffar Milan med sitt fina kontringsspel. Jag lirar 1X2 här!
 
Som alltid är det viktigt att analysera laguppställningar samt senaste nytt innan inlämning. Förutsättningar kan ändras.
Önskar er alla en spännande och trevlig spelsöndag!

Tack för ordet// Daniel Skaret