DD-Tipset Halmstad 7/12

DD-1   2140m Voltstart

Första dubbeln i kväll ett medeldistans lopp som inte riktigt innehåller några stjärnor och inte heller några som det känns riktiga formkort. Vi lämnar favoriterna till harryboy lirarna och letar intressantare hästar med högt spelvärde. 

5 Zeru Font otroligt svårbedömd. Kikar vi på statistiken så ser det inte ut att vara något extra direkt men kommer från starter i italien och har tre raka på pallen där. Som sagt väldigt svår att sätta in här men som tänkbar jätteskräll ett streck i öppet lopp.

7 Matteo kan mycket väl bli favorit här. 6 vinster på 12 starter imponerar. Dock har det inte direkt sett blixtrande ut på slutet. Möter ett billigt gäng, kan vinna men känns iskall på spelet för mig.

8 Aronia är väldigt lite spelad, skrällde på Halmstad sist och vann då till 24ggr pengarna efter ett bra lopp. Svårt tro att hon skall ta andra raka men en av få med bevisad form i loppet.

12 Ritz Guiness mötte bla. Chicharita och gänget sist och gick en bra tid. Kan absolut duga i ett sånt här lopp

13 Qutie E. Wood får till slut mit tips i det här loppet och kommer även chans spikas på systemet Dubbel spiken på V64. Ingen höjdare med 40m tillägg men tycker det finns intressanta faktorer. Lopp i kroppen och nu även i ny regí, Nu kusk i offensiva André Eklundh och hästen har hög kapacitet. Har faktiskt även flest startpoäng i loppet och 9 segrar på 47 starter imponerar. När strecken i skrivande stund är under 5% på V64 så tycker jag vi har ett riktigt kul DD-drag här!

Rank: 13-12-8-7-1-10-15-9-6-11-14§

DD-2 1640m Autostart

9 Enjoy Banker fastnade jag för rejält i våras när 4-åringen vann ett lopp på Åby från ledningen på ett imponerande vis. 9 segrar på 21 starter imponerar. Inte bästa läget med bakspår nu men visade sist i danmark att formen sitter där när han vann ganska enkelt. Med lite klaff tror jag Bo Westergaard löser det här och spikar på Dubbel spiken. 

5 I come in peace just nu favorit. Har bara vunnit en gång sen mars -18 och Peter Untersteiners stallform inte den vassaste. Känns spelmässigt helt iskall för mig. 

10 Hector Greenwood blev fast i en iskall, galopperande rygg sist men avslutade klart positivt sista biten på upploppet. Kommer nog bli totalt ospelad och en tänkbar jätteskräll

3 Oliveria känns som absolut farligast mot mitt drag Enjoy Banker. Bra spetschans från spår tre. Lövgrens hästar går som tåget just nu och det enda som gör att jag inte köper den här rakt upp och ner är att det är lite väl få ettor i koulmnen. Åkte dit på linjen sist mot 2 Amazon Font. Får Oliveria bestämma en bit i ledningen är det bra chans men blir det bara lite körning tror (och hoppas) jag att Mr. Westergaard knäpper denne sista biten!

Rank: 9-3-10-1-2-12-5-4