Dubbel tipset måndag!

Färjestad och sista chansen för i år om man vill testa att rycka skorna. Från och med i morgon är det skotvång t o m 1 april. 

Kvällens dubbel en inte helt lättlöst historia men spelmässigt klart intressant.

DD-1 2140m Autostart
1 Zodiac Dany Grif gör andra starten i regi Goop. Avslutade hyggligt senaste utan att det slog några riktiga gnistor. Hade dock inte startat på tre månader inför det loppet och kan nog vara bättre nu. Innerspår och rätt så startsnabb. har lite feeling att Goop kan hålla ut övriga i starten och i såfall bli 5-åringen svårslagen.
8 Goblal Weather har verkligen inget utgångsläge man gillar med spår 8 auto. Såg dock riktigt fin ut återigen sist som fastlåst på V75 i ett bra lopp. 6 vinster på 11 starter och efter en del övervägande blir det chansspik på systemet Dubbelspiken ikväll på V64
3 Goodwill Pellini är det roliga budet i loppet. Kommer som det ser ut bli snudd på ospelad på dubbeln. Har väl inte direkt radat upp segrar men har läget, barfota runt om igen och såg verkligen dunderfin ut som fastlåst sist.

DD-2 1640m Autostart
1 Hopeusteponalego är verkligen ett störtskönt namn på en travhäst :) Innerspår ingen jättehöjdare då den här 3-åringen öppnar som en sämre traktor bakom bilen. Sen har han dock en riktigt tung avslutning att tillgå och löser det sig och blir tempo på loppet går ingen säker till slut.
2 Zizou är stark och rejäl men kanske inte bästa kusken i loppet och distansen aningen kort?
3 Bear Hope har Jepson i sulkyn och ett bra läge. Mött bra motstånd på slutet och räknas.
4 Ingemar Palema gick 12.2 från ledningen på Romme näst sist. Skulle han komma till ledningen kan det vara en jätteskräll.

6 Vincent Chase får dock bli mitt drag i loppet! Anmäld barfota runt om och jänkarvagn till den här starten. (viktigt följa upp detta innan loppet och se om det blir så) Ulf Ohlsson upp i sulkyn och även om spåret är en bit ut tror jag faktiskt det skall vara bra chans att Ohlsson kan spetsa här i ett lopp utan startraketer innanför. Hela vägen tack till ca 10% ?! Obs.Struken!