FOTBOLLS EM OCH V75 X 2 !

Härlig vecka med EM start och dubbla V75 or! Det blev galopp för mitt stora drag Edge Boko i avdelninge ett i lördags och sen var den dagen "över" ... Nya tag nu! Det är onekligen en härlig vecka vi har framför oss med V75 från Östersund på lördag. Observera att det är kvällstrav och första starten på V75 går 20.30! Jämntlands-storapris med 700.000 till vinnaren finns med på programet och det blir en fight mellan bla. Chelsea Boko, Nahar, Royal Fighter mfl. På söndag vankas det Oslo grand prix med extra V75 och där får vi återigen se Elitloppsvinnaren Nuncio! 

Fotbolls EM Kör igång på fredag med öppningsmatchen Frankrike - Rumänien och det finns ett EM tips att spela på som startar på fredag och fortsätter över flera dagar bara med EM matcher. Vi kommer självklart ladda med andelar. 
Turboandelarna. Blir intressanta då vi har dubbla V75 or, vinner vi lite i veckan kan det bli spel både lördag och söndag. På Turbotipset kan det bli aktuellt att göra ett EM tips och ett stryktips lite beroende på hur det går i veckan, båda turboandelarna startar i kväll! Häng på..