Fredriks lördagskrönika!

Lördag! Visst är det skönt, men vad var det för vitt som kom från himlen när man gav sig ut i morse? :) Snacka om att det är form på Team Simsalabim. Vi kan nog faktiskt säga att vi har tippare i världsklass.. Undertecknad med 7-rätt på V75 tre veckor i rad och veckan innan det 1.6 miljoners vinsten på V86.. Även hunnit med och satt lite sköna spel i veckan bla. Lunch V4 igår drygt 14.000:-  Ewy har i butiken levererat vinste på bomber, topptips m.m i veckan och även en rätt hygglig lottovinst i lördags.. 

Helgen! Fullmatad med spel och trav. V75 jägersro lördag och V75 Solvalla söndag. Missa inte den här söndagsomgången, de har ibland blivit lite "utslängda" men den här veckan är det riktigt bra spelvärde och fantastisk sport med Breederscrown lopp. Vi har hundringen i butiken till söndag och många system på tillsammans som ni inte skall missa. Härlig form på tillsammans och vassa tippare som sagt var, Dick, Anders, Figge, Martina, Martin, Andy har på senate tiden levererat vinster. I dag en riktigt vass gäst-tippare på Guest player systemet i Mr. F. Johansson och sen har vi Daniels Skattjakten och Coca Manges system som sitter när som helst..  

Missa inte nya Mini Joker systemet som öppnas nu på dagen. Tre kuponger 40:-st (så 120:-/ om man vill vara med på hela systemet) Finns på tillsammans. 

Vet att det var någon som hade svårt att hitta oss på tillsammans, klicka på länken här eller så finns även möjlighet att trycka filtrera och skriva simsalabim. i framtiden kommer vi finnas på denna länken (går redan nu att använda) www.atg.se/simsalabim

Har massa sköna ideér hur vi skall vinna ännu mer framöver och håller på och rekrytera ännu mer vassa tippare. Vi kommer även ladda nått helt enormt till Megajackpoten 10 november som har innan vi ens har börjat lira över 76 miljoner i 7-rättspotten och det är faktiskt så att det är historiens största jackpot på V75... Vi kommer förutom alla "vanliga" system även göra jättesystem 1000:- 2000:- m.m Mycket mer info om det och mycket annat kommer, så håll utkik och ha en riktigt skön och förhoppningsvis vinstrik helg! 
/Fredrik