Fredriks V75 tips och rank 9 mars

v75-tipsen-fredrikjpgV75 Mantorp 9 mars

Vassa favoriter och mäktiga skrällar.
Flera hårt betrodda med toppchans den här lördagen, vinner inte de finns det intressanta skrällar i loppen som är snudd på fullständigt ospelade. En av dessa kan räcka för att få utdelningen att sticka rejält.

V75-1 Överlägens sist – Vinner igen
Bronsdivisionen 2140m – autostart

1 That´s It var jag lite inne på skulle kunna skrälla i lördags på Halmstad. Fick då en fin resa på innerspår och sen lucka. Växlade tempo bra och även om han inte fick tag i ledaren och vinnaren såg Svenssson 7-åring fortsatt formstark ut.
Drömläge med innerspår här och mycket talar för att han kan få ett bra lopp i vinnarhålet eller tredje inner. Ett skrällbud med hårt tempo och lucka är han helt klart.

2 Esposito blir med all rätt stor favorit i det här inledande bronsloppet. Kommer med 11 segrar på 18 starter, och fullständigt utklassade motståndet på Solvalla sist. Vann då med 30-40m till synes inte speciellt utmattad.
Perfekt inne i klassen, bästa läget och kanske Sveriges vassaste kusk i Magnus Djuse. Lägg där till att man rycker skorna till den här starten och sätter på biken.
Motståndet är bra men trots det talar det mesta för att Nurmos favorit får vända upp och segerdefilera efter målgång.

5 Doctor Gio har härligt fart, men är samtidigt väldigt osäker. Har två raka galopper och båda har skett direkt i starten. Helt klart långt fram felfri, men verkligen inget jag litar på.

7 Hipster K. såg fin ut som trea sist. Förstärks nu som det känns med Adielsson i vagnen. Spår lite långt ut på vingen, men man rycker skorna och sätter på biken. Ett garderingsbud om man tar några streck.

11 Winterburn känns lite långsökt från ett av de sämre utgångslägena. Kihlström upp den här gången och man ska inte glömma att han har 11 vinster på 15 starter

Skrällen:
8 Balotelli Face har nu färskt lopp i kroppen och blir fullständigt bortglömd från spår 8.
Kanske loppet mest intressanta streck om man garderar favoriten. I skrivande stund på ostreckad.

Rank V75-1
A. 2
B. 1 – 8 - 7 – 5 – 6  - 11 – 9
C.  4 – 12 - 3 – 10V75-2 En eller många i lägsta klassen
STL Klass II försök – 2140m voltstart

2 Gliding Eagle från Mattias Djuses stall hade inte startat på knappt två år när han gjorde comeback på Romme för ett par veckor sedan. Vann då bekvämt efter fått en fin resa, men såg riktigt fin ut. Har nu det loppet i kroppen och fått ganska vettiga förutsättningar här. Voltstart och spår två lite lurigt, men jag litar på att Magnus Djuse löser det. Vettig chans att Mr. Djuse tar hand om segerdefileringen även i V75-2.

5 My Great Pretender gick ett bra slutvarv sist och höll tempot finfint över linjen som trea. Nu rycker man skorna och gynnas av lite mer plats i volten när nr 3 är struken. Tidigt streck som även denna gång får Stefan Persson i sulkyn.

7 Skywalker har visat bra fart, vinner sällan och hade nog inte mått dåligt av någon av de bästa kuskarna i vagnen. Trots det ett kul streck om man tar många.

8 Bicc´s Tobee imponerade vid vinsten sist, förvisso rejält billigt gäng då. Men 4 vinster på 7 starter imponerar, trots läget med spår 8 i volten räknas han tidigt.

Skrällen:
12 Fastnet provar på lite tuffare motstånd än han gjort på ett tag. Har hunnit bli nio år, men visade härlig form när han vann ett förvisso lite enklare lopp sist. Men sättet han gjorde det på var klart bra. Tufft runda alla från spår 12, men en tänkbar jätteskräll.

Rank V75-2
A. 2
B. 5 – 8 – 12 – 10 – 9 – 6 – 1
C. 7 – 4 – 11
V75-3 Tar åttonde raka trots bakspår.
Gulddivisionen – 2140m autostart

2 Click Bait har inte startat sedan slutet på oktober. Bra spår och väl körande Lennartsson. Men att han ska stå mot favoriten till slut har jag svårt att tro.

9 High On Pepper blir trots sitt bakspår enorm favorit i den här tredje avdelningen på V75.
Kommer med mäktiga 17301 startpoäng och hela sju raka segrar.  Kontio har bredsidat in många straffsparkar av den här kalibern genom åren, här får han trixa lite från spår nio, men jag är inte orolig, ingen lär kunna stå mot Melkoos kanon sista biten.

10 Edibear galopperade på hemmaplan i lördags och får här en ny chans. Garderar man favoriten tycker jag han är tidigaste motbudet.

Skrällen:
3 Rome Pays Off åkte dit i sista stegen mot Beartime sist. Bra läge nu och man rycker alla skorna.

Rank V75-3
A. 9
B. 10 – 3 – 2 – 5 – 6 – 7
C. 11 – 8 – 4 – 1 – 12tre star mpngV75-4 Omgångens fynd trots läget
Max 975.000, 20m tillägg vid 390.000 – 2140m voltstart

1 Pwojtech Vrijthout spetsade från exakt samma läge näst sist, ledde då hela vägen runt om.
Sist satt han fast med vad som såg ut att vara ganska mycket krafter kvar i rygg på vinnaren. Kommer med snygga 5 vinster 4 andraplatser på 14 starter, och borde ha en vettig chans att leda runt om även här.

5 Yucatan Diamant fick visserligen stryk mot Kapten Nemo sist men gjorde det ändå bra som tvåa. Knepigt läge nu med spår fem i volten, men man rycker alla skorna och den flygande finländaren kan mycket väl blanda sig i striden här.

6 Caravaggio Jet galopperade med segern nästan klar sist, hade haft tre raka vinster om han travat hela vägen. Erik Adielsson förstärker nu och läget är bra. Har ändå lite svårt se honom vinna V75. Bara ett streck om många.

7 Caughtredhanded har två raka galopper. Intressant springspår nu med Lennartsson. Ser ut att bli helt bortglömd av lirarna och jag streckar tidigt.

9 Victory H.H. har 8 vinster på 23 starter och var fin vid vinsten sist. Given vid gardering.

Skrällen:
14 Bold Knick är stark och rejäl, satt fast med vad som såg ut att vara mycket krafter kvar sist. Läget är tufft och distansen hade kunnat vara lite längre. Men nu rycker man dojjorna och jag tycker Stenströmmers 7-åring är det roligaste draget i loppet. Stannar han under 5% lite av omgångens fynd!

Rank V75-4
A. 1 -14 - 9
B. 7 – 5 – 10 – 6 – 3 - 11
C. 2 – 4 – 8 – 12 – 13 – 15
V75-5 Favoriten given etta men här kan det skrälla
Klass I försök – 1640m autostart

1 That´s So Spicy har imponerat och kommer med 9 segrar på 14 starter. Står här klockrent inne på pengarna i klassen. Innern över kort distans lite lurigt, men med tempo och lucka kan han vara långt fram när prischeckarna ska skrivas ut.

4 Mercury Boko har bra läge och står perfekt inne i Klass I. Kan sitta bra till tidigt och räknas med viss chans.

7 Mellby Jail en Nurmos häst med bra kapacitet. Satt lite fast bakom bra hästar i finalen sist. Nu rycker man skorna för första gången i karriären! Mycket intressant givetvis, dock är spår sju lite väl långt ut på vingen, över sprintdistans skulle det kunna bli positionsproblem. Given tipsetta, men kanske inte direkt någon spik.

10 Billlionaire Face finns det härlig fart i, trots bakspår så rankar jag Sjöströms häst högt i det här loppet.

11 Great Time Trot imponerade rejält sist. En läcker häst som kommer tjäna fina pengar framöver. Känns lite bortlottad med spår 11, men glömma honom helt kan vara farligt.

Skrällen:
8 Leroy Boko vann direkt efter långt uppehåll sist. Riktigt svårt läge nu, men Leroy är en riktigt fin häst som kommer med 8 vinster på 20 starter. Klart intressant med lopp i kroppen och att man nu både sätter på biken och rycker alla skorna. Spännande skräll som fixar korsdrag i kuponghögen vid vinst.

Rank V75-5
A. 7 – 8 - 10 –4 – 11 – 5
B. 2 - 1 – 3 – 12 – 9
C.  6V75-6 Får tipset trots lurigt läge och tillägg
Diamant stoet – 2640m voltstart

4 Fish Story har två raka andraplatser på Solvalla. Mött bra hästar och duger absolut här i det här kanske lite enklare gänget. Jag lägger henne högt i ranken och blir inte förvånad om Magnus Djuse får besöka vinnarcirkeln ännu en gång.

7 Victoria L.L. har imponerande 9 vinster på 19 starter. Får mycket streck av de tidiga lirarna här från springspår. Jag tycker hon möter klart tuffare motstånd den här gången och tror ett par av de på tillägg kan bli tuffa att stå emot.

9 Never To Young avslutade klart bra i skymundan sist efter fått backa sig sist i början på loppet. Tre raka segrar innan dess. Nu rycker man bakskorna och trots lite knepigt läge med spår två på 20m tilläggs volten lägger jag Lennartssons travare högst upp i ranken.

10 Penthouse var klart bra som tvåa bakom mäktiga Decision Maker sist.  Ingen av den digniteten i det här loppet och hon känns given på kupongen.

Skrällen:
6 Zmarta Tim har ett intressant läge och är inte alls tokig. Emilia Leo upp i sulkyn igen och hon har vunnit de två sista med Zmarta Tim. Springspår intressant och håller hon sig felfri kan hon vara långt fram här.

Rank V75-6
A. 9 – 10 – 4 – 7
B. 6 – 3 – 12 – 11 – 14 – 5
C. 13 – 2 – 1 – 8V75-7 Spets och slut tänkbart, jag garderar rejält
Silverdivisionen – 2140m autostart

1 Corazon De B. var ruggigt bra när han vann för några starter sedan. Nu rycker man alla skorna, och om Lennartsson lyckas hålla spets är mycket vunnet. Den som vågar skulle kunna chansa på det och spika. Jag är inte helt säker på han håller spets och om inte känns han lite sårbar. Givet streck men loppet känns absolut knallöppet.

2 Declan blev lite störd sist och galopperade, visat fin form innan och har läget här.

3 Run N´Cola har jag trott på nu i många starter. Inte riktigt fått till det men går bra i stort sett varje gång. Nu ser verkligen motstånd och utgångsläge ganska passande ut. Rankar jag högt och det kan bli Magnus Djuse show den här lördag kvällen.

4 Hipster AM har en vass speed och får mycket streck från bra läge här. Vet inte om jag tyckte det slog några gnistor sist och det är nu nästan ett år sedan hon vann sist.

Skrällen:
9 Real Scotch har rygg på ett par snabba konkurrenter, trots bakspåret skulle Johan Untersteiner kunna sitta bra till direkt. Visat finfin form på slutet och är ett tidigt streck för mig.

Rank V75-7
A. 1 – 3 – 9 – 2
B. 4 – 10 – 6 – 12
C. 11 – 8 – 5 – 7


Sammanfattning V75 Mantorp 9 mars

Bästa spikarna:
V75-1 nr 2 Esposito / Magnus Djuse
V75-3 nr 9 High On Pepper / Jorma Kontio

Chansspiken:
V75-2 nr 2 Gliding Eagle / Magnus Djuse

Magiska dragen:
V75-6 nr 9 Never To Young / Per Lennartsson
V75-4 nr 14 Bold Knick / Ulf Ohlsson
V75-6 nr 4 Fish Story / Magnus Djuse

Skrällarna:
V75-1 nr 8 Balotelli Face / Claes Sjöström
V75-2 nr 12 Fastnet / Rikard Skoglund
V75-3 nr 10 Edibear / Stefan Persson
V75-5 nr 10 Billionaire Face / Claes Sjöström

Dagens Dubbel tipset:
4.9.10 / 1.3.9
Nio kombinationer x insats

Önskar stort lycka till på V75 och trevlig helg.
// Fredrik
Simsalabim

testlogga-simsalabimjpg
16 miljoner jackpot Stryktipset lördag. Vi har andelar från 10:- till 1200:- 
Välkommen in www.tipsandelar.se