GOTT NYTT ÅR ! !

Så här på årets sista dag ser vi fram mot eftermiddagens superjackpot på V75 och hoppas och tror som varje gång vi spelar på en härlig vinst.. 
Vill ni ha lite av mina tips till omgången så hittar ni V75 tipsen här.

 Kommer med en lite längre sammanfattning av året i början på januari men vi kan konstatera att med över 12 miljoner (kanske är uppe i 13 nu och kommer bli mer i eftermiddag) i vinster på travandelar är detta ett av de bästa travår vi haft!  Stort tack till alla som gjort det möjligt. Våra tippare på Tilsammans: Figge, Anders, Dick, Martina, Martin, Andy, Daniel, Mange, Dalle, Feffe, Anders. Ewy, Fredrik, Jens Fabbe, Tickan, Resten av HBTK gänget och nu har jag säkert glömt någon men du/ni är självklart med.. Härligt jobbat boys/girls!  Och kanske framför allt tack till våra grymma kunder som följer oss i vått och torrt både i butiken och på nätet.  (kika bara på bilden här bredvid vad vi fick av en av våra härliga kunder tillsammans med lite blommor) tack !

ca 30 olika system idag på tillsammans från 15-20 olika spelläggare. Från 5:- till 1850:- / andel. Välkommen in till vår tillsammans sida.

2019 kommer bli ett superintressant år. Ny spellicens lag som kommer förändra en hel del på marknaden. Missa inte att 1/1 kan du spela på ATG SPORT i butiken. En härlig utmanare till ibland aningen trångsynta svenska spel och det här gynnar bara oss spelare som kommer få bättre odds/förutsättningar. Lär få återkomma om spelmarknaden då det även innefattar mitt nya travprojekt som jag jobbar med. In och registrera er på www.estable.se så får ni ett nyhets mail och är med från början när vi drar igång där...  Ha nu en fantastisk nyårsafton och antingen vinner vi massa pengar eller så gör vi det inte men spela lagom och se till att hur som helst ha hela kylen med skumpa.. Man kan aldrig dricka för mycket skumpa! (det kanske man kan men who cares en dag som denna) Kör hårt och Gott Nytt!
/Simsalabim