Gratis Tips - Premium Tips - Ny hemsida

Unika Travtips
Vi på Simsalabim är otroligt glada att våra, och då kanske framförallt Fredriks travtips uppskattas så mycket. Där ligger enormt med tid och analys bakom och vi vill verkligen fortsätta bjuda på unika tankar och drag till de olika spelformerna. 

Vi har fått en hel del mail när vi förra veckan startade med Premium tips, dvs. vi tar 19:- för V75 och även V86 tipsen. Många positiva som förstår och uppskattar värdet i dem, men som vanligt även en del bittra och upprörda kommentarer som tycker självklart allt ska vara gratis. 

Vi har ett otroligt enkelt betalningssystem, krävs inget konto eller krångel. Snabb swish och tipsen går att läsa direkt. Vi rekommenderar att skaffa ett konto vid betalning dock. Det gör nämligen att ni kommer åt alla tidigare köpta tips / artiklar framöver och från alla plattformar.

Gratis tips och ny hemsida! 
Vi jobbar för närvarande på en ny hemsida, där kommer vi utöka med fler gratis tips och även premium tips. Håll utkik framöver och missa inte veckans V75 tips till Mantorp som kommer under fredag förmiddag.
/ Simsalabim 

simsalabim-reklamjpg