Härlig travvecka framför oss

Helgen som gick:
V75 lördag var en sportslig höjdare och franska stoet som vann guld och fick en inbjudan till elitloppet var en av de som imponerade mest.. Kul att det fortsätter med höga utdelningar, i lördags gav V75 över 2 miljoner för de få som hittade 7 rätt. Ingen sjua för oss i lördags men väl i söndags när det var extra V75 från köpenhanm. Figges satte systemet Cash is King som gav drygt 28.000:- att dela! 

Mancheter City tog hem p.Leauge efter en kassaskåpsäker 4-1 viktoria på bortaplan mot ett redan kontraktsklart brighton. Var ett år där City och Liverpool verkligen bara var bäst. 

Denna vecka:
Vi börjar med en härlig måndagkväll här hemma på halmdatdtravet. 3.5 miljoner jackpot gör inte saken sämre.. Solvalla tisdag är ännu värre med 5 miljoner jackpot och det är ett otroligt lopp på den omgången där flera ekipage jagar en elitloppsplats bla. Nadal Broline, Policy of truth som möter Perfect spirit mfl. Trav i världsklass och stor pott att spela om! 
Onsdag V86 från Solvalla / Jägersro (andelar finns öppnade dit) och på lördag V75 från Gävle... Inte långt kvar nu till elitloppshelgen, Nästa vecka är det dags. Nio hästar klara och sju platser återstår att dela ut under denna veckan. Här är de som är klara just nu:

Readly Express (Sverige)
Propulsion (Sverige)
Dijon (Frankrike)
Aubrion du Gers (Frankrike)
Double Exposure (Sverige)
Looking Superb (Norge)
Uza Josselyn (Schweiz)
Makethemark (Sverige)
Heavy Sound (Sverige).