Jackpot 12 Miljoner ikväll! 

Störtskön jackpotomgång ikväll på V86! Kommer finnas ca. 12 miljoner i potten och vi är dunderladdade att lägga vantarna på dessa. Ett helt gäng sköna system i butiken och laddat på vår tillsammans sida med system från 5:- till 850:- ! 

V75 lördag från kalmar och extra V75 söndag från Bollnäs. (andelar till dessa omgångar finns öppnade på tillsammans och fler kommer)

På söndag är det återigen dags för en av årets stora sportsliga höjdpunkter Prix de Amerique. Racet startar 16.05 och vi har Propulsion och fjolårsvinnaren Readly Express som våra stora svenskhopp.. Jag har lite småfeeling att Propulsion kan bli lite halvfarlig iår, men skall plugga på vad snigelätarna kommer med för motstånd innan jag i helgen förhoppningsvis kommer kunna erbjuda någon vinnare dit..

Spelvåren 2019 har lite potential att bli något riktigt extra.. Vi kommer satsa vidare rejält i på alla plan och jag kan lova massa spännande nyhter framöver vilka jag återkommer till.. Har ni fressten testat ATG sport ? Det är en nyhet som kanske inte är så banbrytande men ett stort utbud som är väldigt lätt tillgängligt. Testa att lira på våra skärmar i butiken, det är lättare och roligare än man kan tro :)
Svenska Spel erbjuder fasta odds på hästar. Fråga oss i kassan om odds där för de är sannerligen inte lätta att hitta i skärmarna om det ens går.. Rejäla uppdateringar är dock på väg även där... 

Ha en störtskön onsdag och missa inte V86 jackpotten i kväll! //Fredrik