JACKPOTS - LIGASTART - OS !

Trav/Jackpot
Det är en fullmatad spel/sport vecka vi har framför oss. När det gäller travet börjar vi i kväll med en jackpot på 5 miljoner på V64. Sen har vi 11 Miljoner extra i potten på V86 på onsdag och V75 bjuder på Åby stora pris där båda försöksloppen är med på V75 och vi får bla. se Propulsion vs Mosaiqe Face igen.

Premiere Leauge
Drar igång på lördag och "äntligen" har vi britterna med på stryktipset igen. Blir ju inte sämre att vi har en jackpot på 8 Miljoner. Efter vinsten i lördags på Turbotipset tycker jag ni skall passa på att vara med, där blir det blandat os-spel m.m i veckan och sen ett rejält jackpot tips! Samma med stora tipset 575:- det tar slut snabbt så boka din andel om du vill vara med.

OS
Vet inte om det var fler än jag som såg fröken sjöström simma hem osguldet på ett ruggigt imponerande sätt och på en världsrekord tid mitt i natten men imponerande var det. Precis som Emma Johansson som kämpade till sig en silvermedalj. 
OS - Golfen börjar närma sig och startar lite efter lunch på torsdag. Tips på spel där: Stensson 6ggr Ett hyggligt odds och jag tror faktiskt Stensson har bra chans att gå hem med ädlaste valören. Fowler ger 15 ggr även det ett vettigt spel. Skrällen kan vara Argentinaren Grillo som visat toppform och trivs i de där världsdelarna, nästan 30ggr (spelstopp 12.29 torsdag)