Lördags bloggen!

Godagens alla blogg-besökare. Vi kommer uppdatera den här bloggen i stort sett varje dag framöver. Bjuda på nyheter kring sport, spel, andelar, tips och mycket mer. 

Sport / Tips
Den här helgen bjuder spelmässigt på ett stryktips fullt med landskamper. Några väldigt viktiga och några svårtippade där motivationen i vissa lag kan avgöra. Vi utökar vårt lag med fler och fler tippare och även system. Mycket R-system nu då vi gillar dessa skarpt och tycker vinstchansen ökar rejält. Vi siktar dock på att ha något för alla och saknar du något så tveka inte att höra av dig till info@simsalabim.nu  vi vill gärna ha din åsikt. 

Nyheter i dag är att Black Magic Fredrik Johannsson topptips skaparen är tillbaka med sitt system och premiär för Oscar som tippat in massor av vinster genom åren i butiken som nu är tillbaka hos oss med system på nätet. Oscars R-system med 6 hela 5 halva 260:-/ andel hittar du här.

9 Miljoner jackpot och bla. Sverige - Krotatien på kupongen. Jag får erkänna trots att det bär mig emot att tror sverige får det tufft på Friends i kväll. Matchen startar 20.45.  Till våra tips andelar

Helgens Trav
Efter att skrällarna duggat tätt i lördags på eskilstuna hittade faktiskt INGEN av de drygt 1.3 miljoner inlämnade systemen 7-rätt. Det gör att vi i dag har en rejäl jackpot att spela om och förväntar oss över 60 miljoner i 7-rättspotten. Vi har en rätt svår omgång framför oss och för att ta ett exempel så är just nu favoriten i avd-5 streckad på 18%.  Otroligt svårtippat och det finns en 3-4 avdelningar där man behöver rejält med streck. Omgångens stora favorit Very Kronos har härlig form men nu åker skor på och visst är det fortfarande en toppchans men till över 70% en jackpotomgång kliar det lite i garderingsfingararna. (Lucifer Lane avslutade oerhört bra sist och börjar växa in i guld, just nu 2%)   

Jag kommer spika i avd-7 på största systemet Waterfall Of Gold. Bergh låter fortsatt oerhörd nöjd med Van Gogh Z.S och jag tror det är jättechans till spets och slut.

GS75 söndag från Charlottenlund och det är första gången GS75 går där. Vi avslutar omgången med storloppet N.J Kosters Memorial där Cyber Lane möter hästar som Slide So Easy, Genera Bianco mfl. 

Vill ni läsa mina V75 tips så hittar ni dessa här
Vill ni vara med på våra andelar. Där vi nu återigen har Mini Jokern och ännu fler nya vassa tippare så hittar ni andelarna här

Ha nu en riktigt trevlig helg!
  //Fredrik Simsalabim