Lördagskollen V75

V75-1 Tar ställning på Stora Magiska
Vi spelare ställs på prov direkt här i V75-1 som kostar en del streck för att känna sig helt säker på att vända blad med ett rätt.

26% på L.L.Royal
som favorit tycker jag faktiskt är ganska lite, trodde nog strecken skulle sticka väg mer och jag börjar få lite lördags feeling för den knappa favoriten. Voltstart och lite knepigt spår, men Lennartsson som kör första gången är vass. Jag går ut hårt på Stora Magiska 500:- och chansspikar!  Stora magiska går att se och köpa här

13% Sidney Celeber och 8% på Falcon Am klart intressanta båda vid gardering.

V75-3 Toppchans i spets
3 Jean P.Hill har fått helt perfekta förutsättningar. Ganska kort upplopp på Eskilstuna 182m och jag tror om Kontio tar sig förbi invändiga från start att det är klart bra chans att han leder runt om.

8% på 5 One More Time och ofattbart låga 1% på 10 What a Deal för dig som jagar hela potten.

V75-3 Snabbt första varv gynnar min skräll
Ett mycket fint bronslopp med riktigt bra kvalitet på i stort sett alla startande. På Figges och mitt stora gemensamma system gör vi det enkelt för oss och helgarderar loppet. Se systemet här

34% på favoriten Hidalgo Kemp
känns vettigt. 8 vinster på 20 starter och nu stabila Kontio i vagnen igen.

1 Gaylord AM 5%
väldigt bortglömd, blir farlig med lucka.

10 Capital Gain C.C.
är riktigt bra och i en härlig form. Tror det kan gå undan första 1000m här och då kommer spurten bita bra. 5% ett riktigt garderings fynd!


V75-4 Kihlström löser spåret
Dagens största favorit är 8 Margareta Tooma just nu 69%. Jag kan bara hålla med spelarna även om spåret är dåligt är det många som inte riktigt duger i loppet och jag tror Örjan hittar lösningen på att ta sig först till mål. Tål tuffa resor och är stentuff.

4% på 11 Racing Brodda
är absolut fyndet vid gardering. Gynnas av strykningen på 10 Iceland Falls.


V75-5 Brorsan vinner utan krångel
1 Brother Bill 46%
känns helt rätt. Löser det sig bara från spåret är det är ett gäng Nurmos fartmonster blåser ner. En av Sveriges bästa och snabbaste hästar just nu.

Ställer spåret till det för favoriten kan det skrälla. 3 Very Kronos stiger rejält på strecken, men jag tycker ändå det känns lite långsökt att han ska gå ut och vinna direkt i Guld efter att inte startat på över ett halvår.

12 Toto Barosso
har ruggig form och skulle det maxklaffa för Untersteiner lär hans spurt bita bra. 3% och ett riktigt kul skrällstreck vid gardering.

V75-6 En eller alla
2 Miss Imperatrice känns överlägsen i det här gänget. 6 vinster 1 andraplats på 8 starter och läcker sist vid vinst. Spår 2 i voltstart lite klurigt men Erik Adielsson är vass och löser han starten en mycket bra vinstchans.

Garderar man favoriten kan det mycket streckas på rejält. Fynden på strecken tycker jag 7 Global Certificate 3% och 10 Krakas 2% som båda orsakar korsdrag i kuponghögen vid vinst.

V75-7 Kan få loppet..
7 E.L.Jetpack knapp favorit och det känns helt rätt. Mycket pengar att tjäna framöver för 4-åringen och trots spår lite långt ut rätt bra chans att vinna om det löser sig med positionerna.

4 Pure Muscle kommer leda loppet länge, kanske hela vägen.
5 Reshvsky kan mycket väl få loppet om favoriten avanceras framåt tidigt. 8% klart intressant vid gardering


Hela V75 tipsen med rank finns på www.simsalabim.se
Missa inte att det är extra V75 i morgon söndag från Eskilstuna med läckra Breeders Crown finaler.

Stort lycka till och trevlig lördag, mina V75 andelar finns som vanligt på www.simsalabimtrav.se
/Fredrik