Lördagskollen V75 Jägersro

V75-1  Hoppas och tror men inte helt lättlöst inledning

5 Yuvaraj som jag är med och äger en liten del imponerade kolossalt när han i årsdebuten visslade förbi ett vettigt bronsgäng i tredjespår och gick undan till lätt vinst. Spår 5 i volt ska nog gå bra men det krävs nog lite positionsflyt för att det ska gå den här gången. 15% tycker jag är precis som det ska vara. Självklart hoppas och tror jag en del på honom även här!

3 Stenson
kan leda länge, men jag är ändå lite tveksam till segerviljan sista biten, behöver få köra ett väldigt lugnt mellanvarv om det ska gå. Inget jag kastar mig över även om 4% på en potentiell ledare när vi är på Jägersro inte är så tokigt.

6 Boli You S.M
blir utan biken och är lite svårbedömd i voltstart. Skulle Adrian pricka starten och kanske t o m ta sig till ledningen så kan loppet vara över. Ruggig fart i den här 6-åringen som visserligen går upp en klass nu.

Fynden:
11 Hobart
med vassa Jepson är jag lite sugen på att plocka med till otroligt låga 3%, att det går att vinna brons från spår 11 bevisade Yuvaraj sist...V75-2 Spets och slut - Spikar på Stora Magiska

Det pågår hela veckan analyser och informationsinhämtande kring V75 i mitt huvud och här måste jag nog erkänna att jag ändrat mig lite nu när det blivit lördag.

4 Leroy Boko
har 50% segrar och även om han galopperade sist och slutade 6a två gånger innan fanns det skäl och svåra utgångslägen till de resultaten. Nu hemmaplan, spetsläge och Conrads hästar fortsätter se bländande ut. Ett exempel på det var Riverdale Z. som imponerande något enormt i uttagningen till Drottningens pokal i går. En eller många, jag väljer att spika på Stora Magiska systemet som går att kika på här

Fynden:

3% på 10 Staro Peanut och kanske framförallt 2% på rejäla 12 Steady Victory är enormt bra spelvärde i vid gardering.V75-3 Sitter sist efter 200m...

8 Windmill Jam favorit till just nu 33%, säkert bästa hästen i loppet, men spår 8 bakom bilen i ett förövrigt jämnt klass II lopp. Känns lite som han kommer sitta sist utvändigt efter 200m om det inte blir någon magisk lucka. Hur gör man när man vinner V75 från 6e utvändigt på Jägersro? Kanske är han så pass bra att de går ändå men jag är klart tveksam.

2 Steady Roger 14%
 en fin häst som har fått ett kanonläge här.

10 Shallow 6%
  var ruggigt bra sist, kan sitta hyggligt till direkt trots bakspår då han har hyggliga ryggar.

Fynden:

12 Böhmaren till 2% ! En maffig hingst får svårt från det här läget, men i ett öppet lopp streckas han på bra form och med vassa Gustav Johansson i sulkyn.V75-4 Chansspikar till 12%

4 Cassandra Ferm vinner ofta och har 9 av 23 nu. Spår fyra i volten lite knepigt men går hon väg ser uppgiften vettig ut.

7 Future Sox från Jörgen S Erikssons stall och snacka om att hästarna går bra där nu. Den här avslutade vasst bakom grym vinnare på V75 sist. Perfekta förutsättningar nu, och prickar kusken från start kan det vara över efter 100m det här loppet. 12% och en av dagens mest spelvärda hästar, och jag chansspikar på Stora Magiska 500:-

Fynden:
6 Hera Hammering
 3% från ett perfekt läge och både 9 Freja Skovsende och 13 Classy Knox till 7% känns intressant om man garderar med några streck.V75-5 Tror det kan jätteskrälla

1640m på Jägersro i den här klassen känns som mycket sannolikt spets och slut. Så kan det mycket väl bli på 4 Global Creation 27%, jag vågar inte riktigt lita på den efter senaste prestationen och väljer att helgardera loppet på Stora Magiska systemet och jobba in en jätteskräll.

12 Eenymeenyminymoedk
 tror jag mest på trots att det är galet svårt att vinna på Jägersro över distansen från detta läget.

Fynden:

1% på 10 Love No Pain och 3% på Rapunzel från bra läge känns klart intressant vid gardering.V75-6 Streckas lite väl hårt
5 Very Kronos
 favorit efter att San Moteur ströks tidigt i veckan, det behöver inte vara svårare än att han sitter tidigt i ledningen och glider undan till vinst, känns ganska sannolikt och jag hade nog tyckt spiken rent spelmässigt varit intressant till dryga 30%, men när han nu stiger över 50% lutar jag åt gardering.

3 Osar L.A.
 måste med vid gardering, stenhård 7-åring som kan blanda sig i de riktigt stora loppen i år.

Fynden:
10 Ultion Face och 11 Rackham är jag kanske inte någon superstor fan av när de möter bra motstånd. Här tycker jag faktiskt dock till 3 och 4% de är lite väl lite streckade, blir det lite för snabbt första varv kan de absolut komma in i matchen.V75-7 Har inte glömt..

5 Kentucky River en riktigt stjärna och här möter han ett riktigt bra gäng. Trots det har han en vettig chans att vinna. 62% är trots allt helt klart i mesta laget och här kan värdet ökas rejält om han inte vinner.

1 Charliebrown Effe
 vann när jag prickade in en rejäl vinst förra året och jag har verkligen inte glömt vilka prestationer den här gjorde och har i sig. Innerspår nu lite knepigt men med lucka är han med i striden. 5% känns smått galet lite med Jepson i vagnen.

Fyndet:

9 Hipster AM
är vrålsnabb en bit och har form, får han sitta i de rätta ryggarna går ingen säker till slut.

Trevlig helg och stort lycka till på V75. Mina andelar finns på www.simsalabimtrav.se / Fredrik