Legitimation från och med 1 november..

Nyhet från 1 november är att krav på legitimation. När det gäller våra andelsspel kommer det tyvärr inte som innan gå att förboka/förbetala andelar. För att ni skall kunna vara med på bla. våra flaggskepp Hundringen och 5-Hundringen så kommer vi som vanligt ha hundringen klar från och med fredagar 10.00 och 5-Hundringen från 10.00 lördagar. Observera att du kan köpa "Butikshundringen" även på tillsammans om du inte hinner in i butiken fredag/lördag. 5-Hundringen dock fortfarande endast i butik och måste alltså köpas lördagar.

Från ATG:

Krav på legitimering vid spel på hästar införs
Från 1 november måste alla legitimera sig vid spel hos en ATG-butik. 
Förändringen beror på en ny spellagstiftning i Sverige där allt spel som sker online och i butik måste ske identifierat.
ATG informerar kring det nya kravet på legitimation vid spel:

Det bästa med att legitimera dig när du spelar i butik är att du aldrig går miste om en eventuell vinst, även om du skulle tappa ditt spelkvitto eller råka tvätta det i tvättmaskinen. Alla dina vinster går direkt in på ditt ATG-konto där du när som helst kan ta ut dina pengar.

Hur kommer det gå till på travbanorna? 
Från 1 november kommer vi successivt att införa identifierat spel på våra travbanor runt om i landet. Glöm inte din legitimation.

Har du glömt dina inloggningsuppgifter till ATG.se? 
Se till att du kan logga in på ATG.se. Om du är osäker på ditt användarnamn eller lösenord kan du återställa dem vid inloggningen. Tryck då på ”Glömt inloggningsuppgifter”. Tänk på att det tar några dagar att få informationen hemskickat. Testa därför redan idag.