Lite drag till dagens jackpotomgång...

Avd1. 62% på favoriten 6 Floyd P.Boko är rena rama skämtet.. Finns gott om hästar som jag tror är minst lika bra och det gäller bara att "undvika" släppa storfavoriten till spets tidigt så fäller vi den :) 4 Frisco Flame dunderfin som fastlåst sist. 9 Scarlet ribb superintressant till under 5% nu med lopp i kroppen och 5 So Gå Ikaros imponerade sist.

Avd2: 15 ston och ja tror mest på 3 Genuin Boko och 14 Guinea Boko..Båda till ca 10% känns klart spelvärt.

Avd3: Sete känns som en vettig favorit. Bra chans om kusken får till styrningen. Spika Westholm är dock inte min favoritsyssla och garderingensbuden 9 Dust Colector, 2 autobahn och kanske framför allt 6 Ready Lane som visserligen var lite seg sist men har lopp i kroppen nu, 4%!

Avd4: Tycker fyra streck räcker i kallblodsloppet. 11 Art Nökkve för stor favorit. 10 gjutet att gardera med och på start 1 Sort Gull och 3 Närby Panik tidiga.

Avd5: Öppen silver, Raffinos 7% barfota!? given.. 4 Regent Zet och Beppe AM måste med.

Avd6: Viket lopp! Vinnaren får en elitloppsbiljett. 1 Twister Bi är vindsnabb.. Blir det körning från start och 7 Wild Honey hittar en vettig postion tror jag den blir svår att stå emot.. Rank: 7.1.4.6.5

Avd7: Här kan det tokskrälla... Rätt hygglig chans för favoriten 4 Donatella Center som möter lite enklare motstånd. Inte kanske bästa kusken och gardera på här så mycket det går! Fått lite feeling för att det kan vara dax för Fighting Bax eller starka Ryan Kronos som har bästa kusken, form och är HELT bortglömd...