lite drag till kvällens v75a på åby!

V75 ikväll på Åby.. Rätt fina lopp man har fått ihop och det blir helt klart en sevärd omgång ikväll. Lite kort om omgången:

Avd1 ser vi Nobel Amok som jättefavorit och visst motståndet ser rätt svalt ut men länge sen Nobel gick med skor och även voltstart och 40m tillägg kan ställa till det... Intressant att Åke svanstedt är i sverige, han kör några lopp i kväll på Åby bla. 2 Tropicana Ås här som har lite smygform...

Avd2. Ingves i toppform och favoriten 8 Short in cash ser riktigt rejäl ut.... Toppchans trots spåret. Även Fasigs Hall of rings nr 10 har varit fin vid segrarna och streckas tidigt.

Avd3. En eller många. Favoriten 3 Erwin har bra spår och ser rejäl ut.. Har lite feeling att det kan hända grejer här och sugen på en helgardering..

Avd4. 1 och 2 med riktigt bra förutsättningar.. Dock lärlingslopp och här brukar det hända grejer.. Tokgillar 10 Black snapper som blåser ner de här om de kör lite för fort i början.

.Avd5. Här är det verkligen "en eller alla" Swish Lane toppkapaciet och vinner sannolikt felfri, bakom vidöppet!

Avd6. Gomez nästan lite märklig favorit från bakspår.. Den tror jag inte mycket på. Tipset till Nisse Roc som bombade runt solvalla ovalen och vann plättlätt näst sist och följde upp med ännu en seger på färjestad sist.. "bara" 19% just nu.. Kan va en kul chansspik!

Avd7. Lite halvstor kommer 2 Juan bli.. Klart sårbar här när det är openstrech. Bara vunnit på Jägersro och danmark, tyskland. Hårdare mot nu och här skall vi fixa lite utdelning! 10 Mitos Gold och 7 Alorac Mathbell till ca 5-7%
Till vår tillsammans sida