Måndag, Hur gick det och vad kommer !?

Måndag! En liten kort summerering från helgen. I lördags satte vi hela 8st V75 system med 7-rätt! En på förhand ganska svår omgång som slutade med att betrodda hästar radade upp sig och utdelningen stannade vid låga 1299kr på 7 - rätt. I söndags fick vi lite återbäring på flera system om än ingen sjua på GS75 från danmark. Lövgrens Sevilla kunde vinna storloppet i danmark före Untersteiner x 2 efter en sen lucka. 

Oscar började leverera vinster direkt och det blev 12-rätt och drygt 5000:- att dela på hans R-system. Hade portugal fixat ett kryss mot fransoserna hade 13 varit ett faktum.
13-rätt blev det på söndagens Euopatips! Ingen jätteutdelning här heller men drygt 3.300kr att dela.

Ny vecka! 
Måndag - V64 från Mantorp med en rejäl jackpot. Obs. nästa måndag 23 november har vi premiär då vi kommer börja sälja V64 andelar varje dag, på vår tillsammans sida! 
Ikväll Topptips och hockeybomb på vår svenskaspel sida. Vi har nu även öppnat systemen till onsdagens Europatips Jackpot omgång (3,5 miljoner) Ni hittar de systemen här.
Onsdag - V86 från Solvalla / Bergsåker. Denna vecka med bla. Amatörlopp och Montélopp på kupongen.  Ni hittar V86 andelarna här


Allt kring helgenens spel och trav återkommer jag med här i veckan men eftersom femmorna inte betalades ut har vi en rätt saftig V75 jackpot på Jägersro och även ca. 10 miljoner jackpot på Stryktipset till helgen. 

Ha nu en fantastisk start på veckan och välkommen åter, vi uppdaterar bloggen varje dag ! 

//Simsalabim