Måndags bloggen!

3 dagar kvar till tomten behagar dyka upp och vi ser fram mot en vecka med julgodis, glögg, klappar och massor av skön sport och spel. 

Europatipset i går var återigen väldigt nära 13-rätt. Blev till slut 12-rätt på R-6-4 drygt 3000:- att dela där och även 12-rätt på R-13-halva systemet. 1900:- drygt att dela där. Det känns inte som om vi kommer vinna en jättevinst på Europatipset det är mer en fråga när den kommer :) Kanske redan på uppesittarkvällen 23/12 då vi har nästa omgång. Som vi nu även öppnat systemen till! 

I kväll - Jättepotter på tips och trav
Topptipset har svenska spel dopat potten till och vi har 250.000:- extra att lira om. Topptips andelarna hittar du här.

V64 från färjestad har eftersom inget delades ut i 4-rätts potten begåvats med en jackpot och vi har över 5 miljoner i 6-rätts potten i kväll. Vi har andelar till kvällens V64: 25:- 87:- 102:- 128:- 250:- (endast 6-rätt på stora systemet)
Andelarna hittar du här och under dagen kommer även lite dagens dubbel tips m.m

Spännande julvecka!
Uppesitterkvällen på onsdag bjuder på förutom tidigare nämnt Europatips även en härlig uppesittar V75a från Mantorp. Finns andelar öppnade till den omgången och fler kommer öppnas under måndag/tisdag. Under tisdagen kommer jag även bjuda på lite tips till den omgång!

En av julens största potter kommer på annadagen på lördag då vi har 25 MILJONER jackpot på Stryktipset. Klassisk brittisk mellandags fotboll och vi kommer ladda med extra system och dessa öppnas på onsdag morgon. 

Välkommen åter, vi kommer uppdatera bloggen med allt vad som händer kring tips och trav hela jul/nyårs helgerna! 

//Fredrik Simsalabim