Måndagsbloggen

Travet den här veckan
Vilken vecka vi har spelmässigt framför oss:
Måndag: V64 Färjestad Jackpot
Tisdag: V64 Axevalla
Onsdag:V86 Solvalla/Åby Jackpot
Torsdag: V64 Östersund
Fredag: V64 Romme
Lördag: V75 Halmstad, Hemmaplan!
Söndag: GS75 Gävle

Till kvällens jackpotomgång kommer det dubbel tips under dagen och preliminära tankar kring kvällens system. Vi har nu även öppnat V75 systemen till hemmaplans omgången på lördag som körs här i halmstad och ser efter en snabb titt grymt intressant ut. 

V86 onsdag finns det över 18 miljoner i potten att lira om och vi kör ett nytt jackpot system dit 400:- 25st delar.  Mer info kommer ni hitta varje dag här. 
Till trav andelarna

Fotboll / Tips
Europatipset i går kändes när jag satt och analyserade omgången som att "den här kan väl ändå inte ge speciellt mycket"  det slutade med att INGEN hittade alla rätt :) Fullham fixade ett X mot Liverpool, Milan fick "bara" 2-2 hemma mot parma och PSG åkte på en väldigt oväntad förlust hemma mot Lyon som vann med 0-1.  Detta gör att alla pengar från 13-rätts potten i går förs över till onsdagens Europatips där vi kommer få ca. 5 miljoner extra i 13-rätts potten. Vi har nu öppnat systemen dit och även ett nytt R- jackpotsystem 254:- 20st delar där vi kommer ha 4 helgarderingar och 9 halvgarderingar.. Som vanligt nya andelar varje dag på Topptipset m.m och mer info här varje dag kring vad som är hetast där..
Ni hittar alla våra tips system här