Magisk lördag med Simsalabim

Simsalabim - En magisk lördag
För oss som gillar spännande sport och spel väntar en mycket intressant dag. V75 tips finns att läsa på vår hemsida www.simsalabim.se och vill du ha nyhetsmailet Lördagskollen som kommer vid 12-tiden knackar du bara in din e-post på V75 tips sidan. Eskilstuna i dag och en omgång som ser långt från lättlöst ut. Flera system går att se och under dagen. Ett av de ca 40 olika systemen i dag Figge & Fredrik 375:- som nu går att se.
Två miljonvinnare slår sina kloka huvuden i hop och har gjort ett system med miljonpotential igen. Kika på det här: www.simsalabimtrav.se

Vi håller självklart i dag en extra tumme för vår delägda Yuvaraj som gör Silverdebut i ett stentufft V75-7!

Stryktipset med Premier League
Efter lite landskampsuppehåll är britterna tillbaka på dagens kupong. Vi har ett stort utbud av system som nästan alla nu på lördag förmiddag går att se. I dag även Topptips, Bomben, Trav och fotbolls Challenge, Powerplay m.m Klassisk avsparkstid 16.00 och vi är redo för nya vinster.
www.tipsandelar.se

Golf
Många av oss i Team Simsalabim lite lätt golftokiga och ni har väl inte missat att vi efter två av fyra dagars spel i en av årets största tävlingar i Europa utan för London, har två svenskar i täten. Ludvig Åberg just nu favorit hos spelbolagen att avgå med segern. Sänds på Viaplay från 13.00 i dag lördag. Välkommen till en spännande helg med oss på Simsalabim. Vi har nu spelat in bara på travandelarna i år över 21.5 miljoner och jagar nya vinster.