Magiska Elitloppshelgen är här...

Det är två veckor på året som är lite speciella för oss travfantaster, Det är sprintermästaren på "Hemmaplan" med allt vad den veckan innbär.. Och det är denna helgen med Elitloppet, dubbla V75or Elitkampen, Harpers, fyråringseliten och mycket mer.. Man kan inte annat än bara tokgilla de här helgerna :) I år känns startfälten faktiskt bättre än på mycket länge den här helgen.

Elitloppsförsöken är dunderintressanta och det är inte mycket "utfyllningshästar" den här gången utan i stort sett alla kommer vara med och utmana om en plats bland de 8 i finalen. Nuncio gjuten favorit och konstigt vore väl annars när denne fortsätter att imponera och har fortfarande aldrig varit sämre än trea och sprungit in "hyggliga" 18,5 miljoner... Kihlström upp i sulkyn nu vilket jag nästan tycker är lite synd, gillar det där ekipaget med melander..  Skall bli otroligt spännande att se vad bla Propulsion kan göra i det andra försöket.  Även riktigt roligt att Svanstedt är tillbaka på svensk mark med 5-åringen Resolve som är lite av ett oskrivet kort mot det här motståndet men kan onekligen flytta på sig ordentligt..

Mina tips till final från försök 1: Propulsion, Oasis Bi, Your Highnet och Timoko
Mina tips till final från försök 2: Nuncio, Royal fighter, Call me keeper och Un Mec D´heripre

Fullsmockat med intressanta andra lopp både på lördagen och söndagen duellen i Harpers mellan Sauveur, Mellby Viking, alvas da vinci kan bli sevärd.. Fyraåringseliten på söndagen blir även den en duell ni inte vill missa. Jänkaren Pinkman mot Uncle Lasse med mera.. Vi är superladdade inför helgen och kommer förutom andelarna i butiken "som vanligt" även ha andelar som går att köpa på vår  atg tillsammans sida både till lördagen och söndagen. (söndagsandelarna öppnas till försäljning på söndag förmiddag)  För er som vill vara med på ett jättesystem kommer vi på lördagen köra "Giganten" 1000:- andel... V75 tipsen kommer finnas både till lördag och söndag. Kommer på torsdag kväll till lördagen och på söndag förmiddag till söndagen.

Elitloppsspecial och tävling
Vi kommer ha en andel ca. 150:- (Elitlopps-specialen) där det är laddat med spel hela helgen! Trios, V4, V5 två V75 or Dubblar och mycket mer.. Så vill du ha spänning hela helgen så missa inte den. Kommer Torsdag eftermiddag. Kommer även en elitloppstävling där du har chans att vinna elitlopps t-shirt med mera.

Vi är laddade inför en av årets största travhelg!
/Fredrik