Mini lördags krönika!

Vilka dagar vi har framför oss! (och bakom oss)
Vinsterna fotsätter trilla in i butiken och på tillsammans. I onsdags drygt 12.600:- på ett system på tillsammans. I torsdags över 12.000:- på en bombandel i butiken och i går 4700:- på topptipsandelen.. Kommer någon av kommande vecka ta reda på exakt hur mycket vi spelat in i butiken och tillsammans.. Redan nu kan jag meddela att vi årets första 10 månader spelat in drygt mäktiga 7,2 Miljoner i butiken !! (bara på travandelar)

Jackpot i dag V75 romme! 65 miljoner totalt i sjurättspotten.. Jackpot på V86 kommande onsdag (ingen hittade alla rätt förra onsdagen) Historiens största jackpot på V75 nästa lördag 10/11 Säger det återigen, spelvärdet jackpotomgångar är verkligen intressant... 

Halmstad GS75 i morgon söndag. Vi har andelar V4 och GS75. Köp valfri andel och ni får en fribiljett till travet!

Tips SM - Beklagar den lite dåliga uppdatering, skall försöka bättra oss. I dag omgång 3 och jackpot på tipset. Tänk på att alla som kommer före mig erhåller en prestigefull chokladkaka på ca 200g :)

Tänk även på att det är Leg som gäller nu när ni spelar på trav i butiken och ha överseende om det kan ta någon extra minut i kön så här i början, och ha gärna körkort redo.

Otroligt gäng vi har på tillsammans nu. Tips teamet nu utökat med flera nya tippare och sytem och vinsterna flödar in till lag simsalabim :) Har du inte testat att lira med oss på nätet så är ni mycket välkommen att göra detta här. 

Frågor om login, hur man hittar simsalabim, spelar m.m. Maila mig gärna fredrik@simsalabim.nu så skall jag svara så bra/snabbt jag kan. 

Ha en grymt trevlig helg! 
/Fredrik