RIKTIG SUPERLÖRDAG!

Vilken härlig lördag vi har framför oss (och söndag) Jackpot, fina finaler på åby! Vi är tokladdade denna soliga lördag.. Svenskarna gör bra ifrån sig i florida i The Players Championship, både Stensson och kanske framför allt Norén har goda chanser att blanda sig i segerstriden efter två bra inledande rundor.. Sverige lirar hockey i danska hufudstaden och jag vet inte om vi kommer få några kunder i butiken i dag för det verkar som ALLA skall över sundet och inmudiga ett par kalla carlsberg och heja på de blågula.. (vilken tur att ni även kan köpa våra andelar på Tilsammans) :)

I dag erbjuds som vanligt en skön V4 innan V75 som Figge har gjort. Undertecknad med V5 med dagens drag Who´s who spik och gott om sköna skrällar.. Här ser ni även två olika top7, en liten minichans som är ny för lördagen och Tommys och Daniels Guldchansen som jag inte fick med i går .. Vi har även två olika system till Söndagens storloppsomgång i köpenhamn där det är Extra V75. Hundringen och Figges 161:-.
Fler system till söndagen finns på tillsammans, både Ostron & Champagne, Cash is king, Magiska hundringen m.m  Välkommen!