Söndags bloggen!

Det blev en otroligt svår V75a i går och 7-rätt betalade ut till några få vinnaren hela 6,3 miljoner. Vi fick nöja oss med lite småvinster i går. Men vi nöjjer oss inte med det utan laddar om direkt mot eftermiddagens GS75 från Eskilstuna. Till GS75 andelarna

I dag även ett storlopp från frankrike med Face Time Bourbon som möter hästar som Carat Williams, Activated, Moni Viking mfl. Detta lopp är utvalt som dagens High Five lopp. Svenska spels trav spelform som vi nu även erbjuder andels spel till. Över 10 miljoner jackpot i dag och vi spelar in i den franska potten och omsättningen kommer nog överstiga 30 miljoner så det är ett spel med hög omsättning och stora vinster. Det gäller att hitta alla fem vinnarna och helst i rätt ordningsföljd. I dag kör vi 50:- andelar och dessa hittar ni här. 

Vi har massor med spännande trav att se fram mot. V64 färjestad i morgon måndag med jackpot och sen V86 onsdag med en rejäl jackpot. Vi jobbar på och levererar system till ALLA omgångar nu, även alla V64 omgångar. Mer info om veckans spel kommer här under måndagen.

Europatips, Topptips, Bomb.
Det är en fullpackad fotbolls söndag. Vi kör bla. stora R-systemet Big R och mycket mer i dag. Spelstopp 14.59 och ni hittar alla våra tipsandelar här.

Ha nu en riktigt skön söndag! //Fredrik Simsalabim