Spela på Melodifestivalen!

Ni kan fråga mig om tips eller hjälp med i stort sett vilket spel på den här planeten så lovar jag att jag antingen vet något om det eller kan ta reda på .. men just melodifestivalen kan jag vara en av de mest ointresserade nu levande människorna som finns! :) Men hur som helst är ni många där ute som kommer ta fram chipsen och hälla något kallt i glasen och bänka er i soffan i afton .. och det är klart ni skall ha ett litet lir! Många olika varianter av spel finns det men här är de tre populäraste. Vem vinner ? Topp 3? och Vem kommer sist? Ni säger bara ert spel i kassan och hur mycket ni vill spela, finns inga kuponger för detta... Har fått ett litet tips att Mariette är från halmstad och ger drygt 3 ggr på topp tre .. men som sagt... Lite inte på mig när det gäller sånt här ! :)  //Fredrik