Tisdags bloggen

29/12 och vara ett par dagar kvar av det lite märkliga året 2020 som inte riktigt varit som vanligt. 

Vi har trots bara ett par dagar kvar av året en hel del intressant spelmässigt kvar.  Tisdagkvällen bjuder på ett Europatips med sköna brittiska matcher kryddat med Barcelona vs Eibar på kuponen. Ni kan nu se hur de flesta systemen ser ut till kvällen och vill ni vara med så hittar ni dessa här.

Ännu en sjua på V75 satt igår och det var det spiklösa systemet som igen satte dit alla rätt. Ingen jätteutdelningen men lite återbäring.

V75 från Danmark och Ålborg i kväll. Flemming jensen lär bli kvällens man på något sätt då han har tror jag 10 hästar startande i omgången och en hel del mycket betrodda hästar. Kvällens andelar hittar ni här

Ingen utdelning på femmorna i går gör att hela den potten går till torsdagens Multijackpot. Där är potten nu uppe i 42.016.736:- extra och med omsättningen på torsdags hjälp kommer vi sannolikt ha drygt 80 miljoner i 7-rätts potten. Och det kan bli ännu mer då eventuella jackpots i kväll eller i morgon skulle även dessa fylla på potten. 

Vi har öppnat ännu fler system till torsagens V75 från Axevalla och har nu ca. 35 olika system från 15-20 olika spelläggare. 15.00 drar vi gång och hoppas kunna få flera skäl till att korka upp bubblet på nyårsafton. 

Fredriks V75 tips kommer 16.30 onsdag här på simsalabim.se ! Missa inte dessa, jobbet i full gång och flera intressanta drag kommer bjudas på där..