V64 Tips Bergsåker superjackpott


En av de största V64 jackpottarna på länge efter att ingen hittade alla rätt i tisdags. Vi ser fram mot hela 10 miljoner i 6-rätts potten och det är verkligen en spelvärd omgång. 

Spiken:
6 Gran Ready Cash gör här tredjes starten för tränare Tomas Petterson. Efter att inte varit överdrivet imponerande i den första så var han otroligt läcker i den andra starten senast. 
Bara försvann över upplopp och det var på riktigt spänstiga ben seger togs på ett överlägset sett. 
Lite tuffare motstånd den här gången och 20m att plocka in på betrodda 3 Free To Ask. 
Det gör att han inte blir överdrivet hårt streckad, är han lika bra som sist tror jag han fixar seger, och jag siktar på att koppla greppet på övriga jackpot jagare direkt! 
Spikar på systemet Magiska Hundringen som går att se här

Omgångens kusk bakom spik nr2:
Mats Djuse imponerar mer och mer på mig. Tar otroligt smarta beslut i loppen och ser ofta till att spara hästens krafter till precis när de behövs, oftast sista biten innan linjen. 

Framförallt kallbloden tycker jag han sticker ut rejält bland kuskarna. Mats Kör betrodda hästar i fyra avdelningar. Störst vinstchans tror jag han har med 12 Farmens Riska i V64-4. 
Trots spår 12 ser motståndet tacksamt ut och de här rundar Mats! 

Jackpot skrällarna
Kan mycket väl komma i något av de avslutande V64 loppen. 
V64-5 är ett lopp för lärlingar, och även om favoriten 6 Global Easy Rider har en bra kusk i Olle Wäjersten så vet man aldrig riktigt hur de här loppen blir körda. 

V64-6 ett kallblodslopp över sprint. Även här tror jag Mats Djuse har störst vinstchans, dock har han spår 11 och många att runda. 

19.30 torsdag startar jakten på en av de större V64 jackpottarna. 
Våra andelar finns på www.simsalabimtrav.se 

Häng på och lycka till! 
// Fredrik

superpng