V75 tips och rank till halmstad i dag!

Missa inte fredriks V75 tips och rank till idag när V75 körs på hemmaplan. Här ser ni tipsen till V75-5  Alla tipsen hittar ni här

Avd 5. Omgångens största favorit lite väl stor?
57% i skrivande stund på en av omgångens största favorit Four Guys Dream. Såg fin ut som fastlåst på solvalla för tre starter sen och har sen vunnit två segrar på bra sätt. Dock tycker jag motståndet sista starterna varit allt annat än bra och det har varit 7 och 4 hästar i de loppen. Fin bra häst men här kan det mycket väl bli svar innifrån i spetskörningen och sen kan det bli rätt tufft för favoriten att lösa detta och jag garderar! 

Carlos Ken klart intressant med Johan U och nu som det verkar barfota runt om även om aktionen tillslut sist inte såg helt klockren ut. Finns härligt intressanta skrällbud här 10 Tengil Face, 7 Bellmono och 8 Solkattens Chiron möttes på åby 26/2  tengil face kördes till ledningen med knappa två varv kvar och höll bra men åkte dit på linjen mot Bellmondo som vann via open strech. Båda med en klart bra prestation. Solkatten kom inte riktigt in i matchen från 7e ytter där men har hunnit med en start efter det på solvalla och var då riktigt fin vid vinst från utvändigt ledaren sista biten. Barfota nu och 2% ! Hoppas på mothugg för favoriten och tippar några riktiga skrällar här..
Rank: 8-12-7-5-4-3-9-1-26-10-11