v86 tips - jackpot i kväll!

En rätt knepig omgång där framförallt loppen på Jägersro inte håller någon högre klass och där ser loppen öppna ut!

Avd1.  Ett riktigt skräplopp inleder veckans jackpotogång. Favoriterna ser allt annat än klara ut och kan visserligen vinna lika gärna som någon annan men här tror jag det är jättechans att det "smäller" direkt.. 11 Very Welcome är rätt hygglig, skall gå barfota och har lopp i kroppen och är absolut tvärsist på streckan på under 1%.... Det talar lite om hur svårt det här loppet är :) Passa även 3 Ourangel U.R  som står helt perfekt inne med 100kr till på kontot hade det varit tillägg..  Rätt klara favoriter 4 och 5 har inga direkta stjärkuskar och känns almänt osäkera. Jag kommer gardera inledningen rejält på Stora Magiska.

Avd2. Solvalla och 1640m. 12 Thaiger Exclusive har inget kul läge alls med spår allra längst bak på tillägg men motståndet skrämmer inte något då Thaiger satt kvar med vinstkrafter i ett lopp som Spring over , linus boy och Cab hornline var med i sist. (alla de hade väl varit 60-70%are i det här loppet men Thaiger är "bara" dryga 20%! Barfota och kanonchans trots läget. Motbudet heter 6 Mythology Bluechip som är den enda som skulle kunna utmana tror jag .. Preliminärt kommer det bli spik på stora magiska!

Avd3. Favorit är av någon anledning 4 Zorn Brick.. den tror jag inte mycket på. 2 Stronghold är aningen ojämn och kanske hade det varit bättre med sprinterdistand. Skulle denne dock vara lika fin som sist är det toppchans och skulle kunna vara en chansspik. Bakom denna är det knallöppet och här kan det skrälla..

Avd4. Rätt bra spår och chans för favoriten 1 Glenn Boko som var bra sist, men 71% !! Vann ett V75 lopp sist där "alla" andra hade förbrukat sina krafter när Glenn satte in slutstöten och vann knappt. Tycker den är på tok för stor favorit och kommer gardera på Stora Magiska. Finns gott om startsnabba och det är inte säkert Glenn håller spets. 8 Ioana Hanover är nog i grunden minst lika bra som favoriten och kan vinna med klaff. 6% vs 71% ... Autoban given, 2 Bouncing Hill helt bortglömd och 11 Coffie U.N.G kan avsluta.. här kan grunden till jackpotmiljonutdelning läggas!

Avd5 En "klar" 3% are ?! Rätt klurigt långlopp där vi ser kapable men osäkra och ojämna 6 Bullyoung som rätt stor favorit. Känns inte alls som något att lita på och den här vill ja gardera. 8 Amazing Dynamite en av de bättre och även starka 10 Rocky Egerdal skulle kunna skrälla men känns kanske lite väl "seg" för att stå emot sista biten. Draget dock 4 Kosmopolit du Gull! Mötte bra hästar sist och var bara slagen med några dm efter en rätt tung sista sväng. Urstark och står riktigt bra till och kan min namne uttnyttja de fina förutsättningarna tror jag stenhårt på att han är med i striden. 3% är smått galet lite och håll det här draget lite för er själva :)

Avd6, Årets klaraste två-hästars lås? Sällan har man sett ett lopp som känns så helgarderat med två hästar. 2 Barbara L. Hanover gjorde ett bra lopp sist och har kanonläge att ta hem även detta. 12 Izzy var obesegrad inför förra starten och kom "bara" trea där men var återigen riktigt bra och Jorma kommer garanterat ge favoriten en match! 

Avd7. Tillbaka till Jägersro och svårlöst även detta sprinterlopp. 7 Sciacallo O.M favorit och kan mycket väl vinna igen om denne är lika bra som vid segern sist. Falk on hill största favorithotet, kommer med form! 8 Mitos Gold är bra men har skräpläge och bakom finns det många "ostreckade" hästar som mycket äväl kan skrälla här. Bla. 4 Rajah Press.

Avd8 Dags för nästa 3%are? 
8 Island Life dansade undan i minicombacken sist och lär inte vara sämre med lopp i kroppen. Inget vidare läge men en viss Ulf Ohlsson i stället för Norman!! "bara" 15% känns lite trots spåret. Klar favorit Valley Brodde som mött de bästa men vinner inte direkt "ihjälsig" och känns sårbar som favorit. 2 Mr. Perfect har smygform och ett kanonläge och det är inte omöjligt vi får en ny 3%are här.. 10 Scampi var bara en halv längd efter favoriten sist och nu streckad på 4%...

Lycka till ikväll och missa inte att hänga med i mina system Stora Magiska, Magiska och Lillchansen! /Fredrik