VINST & PREMIÄR I DAG !

Vinstt på V86!!
8-rätt på Cash is King systemet på tillsammans i går! Figge som tippade in drygt 30.000:- i måndags slog nu till med 10.542:-. Grym form där och nu finns både Cash is King och Big Cash is King till lördagens omgång från Bergsåker (Figger kör även HBTK systemet)

Premiär!!
Svenska spel kör idag gång med trav!.  Det blir "Trav challenge" 8 "matcher" där man tippar en häst - övriga - en häst. Det här är verkligen klockrent, Har gillat challenge sen det kom men det har varit väldgit knepigt utbud. Trav är vi rent ut sagt grymma på och här kommer vi vinna pengar :)  Det fina med detta är även att det är bra för andelsspel eftersom det är 10kr insats. Dvs. ganska dyrt att gardera om man vill göra egna små system.. Undertecknad har gjort en 48:- andel till dagen då premiären körs från Åby travet ikväll  (det är mycket möjligt det kommer fler system under dagen) 

Missa inte att du kan lira sport på atg i butiken. Intressant utbud där och med lite konkurrens u i butiken kommer det bara gynna oss lirare och vi kommer nog få se en smärre oddshöjning generellt ...  För övrigt i dag så är det lunchtrav från Bjerke och V64/V4 system från Åby ikväll.. Hääääääng på //Fredrik