Vinster och nu skall vi ha fotot på rätt sida..

Challenge! Fortsätter leverera... Nästan bara favoriter igår och ändå blev det drygt 700:- att dela.. Har inte gjort någon statistik men det är en helt galen träff procent på det spelet sen det drog igång ... Två olika i dag.. En härlig challenge med Engelska fotbollsmatcher och en med Parallellslalom :) Japp ja vet det låter lite knepigt men det är stor internationell tävling i Hammarbybacken ikväll och jag kan helt ärligt tala om att jag har lite dålig koll på vissa slalom åkare.. Men jag tror den sitter ändå! :)

Lunch V4 två olika varianter .. en med en skön chansspik i första..  Bombvinst i lördags nästan 50 kakor .. nu drar vi in den igen! Två olika där.. Även topptips till kvällen.. 
Missa inte V64 från Solvalla!! Rejäl målfototorsk när zeus karsk var cm från vinsten sist och där tappade vi många tusenlappar.. Nu ikväll i startlistan igen och det är en kanonspik att börja omgången med ..  Eurojackpot andelarna till 890 miljoner potten går fortsatt som smör i solsken och där gäller det att hugga en andel eller två ..