Vinster och nya tag!

Bomben satt dundergött i lördags! 46.000:- drygt att dela på 8 st. Stort grattis till er som var med och fick drygt 5000: var! Grattis även till Readly Express som tvålade till fransmännen i självaste Prix de Amerique på ett ruggigt imponerande vis.

Måndag och idag har vi laddat med först en riktigt klurig lunchandel. Sen fortsätter vi med en stentuff V64 ikväll från färjestad där vi går ut med två spikar i de första två avdelningarna.. Ikväll även Challenge (hockey) Topptips, och självklart laddat med nya bombandelar! 

Händer i veckan: V86 från Solvalla och Jägersro.. Jag kan redan nu utlova ett par kanondrag dit.. Ni kan redan nu köpa in er på vår tillsammans sida.... 
Jackpot över 50 miljoner på V75! Som på lördag körs på Åbytravet.. Där har vi erfarenhet av miljonvinster innan och kanske kan det vara dags igen. 7 Rätt på flera system i lördags både i butiken och på tillsammans (ca 4000:- att dela) 
890 Miljoner i Eurojackpott potten!! Helt galet, men vi tänker göra vårt bästa för att lägga beslag på den knappa miljarden. . Ett jättesytem (52st andelar 105:- st) och 60:- 90:- samt 200:- finns redan nu att köpa, de vill ni INTE missa :)