Vinster - Tips SM - Nyhet!

Halmstad V64 satt klockrent i går. Ingen vidare utdelning men det verkar som toppformen håller i sig :)  I dag tisdag har jag gjort både Lunch V4. V64 Jägersro och V4 Jägersro. Välkommen in till butiken!    

Tips SM kör igång !! Du kan nu anmäla dig till Butiksmästaren i butiken. Tips SM startar 19 oktober och pågår 6 veckor. Mer info, regler m.m kommer men missai inte att anmäla dig till Butiksmästaren. 

Tillsammans - Vi skördar stora framgångar på vår tillsammans sida atg.se/simsalabim där vi är en av de större i sverige och erbjuder travandelar till alla V86 och V75 omgångar. Nu inom en inte allt för lång framtid kommer vi även dra gång Svenska Spel tillsammans där kommer du på samma sätt som travet kunna köpa våra Stryktips, Europatips system och mycket mer.   Vi har ett störtskön gäng på ca 20 personer som är med och tippar trav och kommer behöva flera duktiga sport/tips intresserade tippare med energi och förmåga att uttrycka sig i text som vill vara med och göra system. Hör av dig till mig om just du är intresserad! fredrik@simsalabim.nu  

Missa inte att det är 15 miljoner jackpot på V86 på onsdag... //Fredrik