Så här köper du våra andelsspel på travet - ATG

Att vara med på våra andelsspel är enkelt och säkert!
Du behöver ha ett konto på ATG för att kunna vara med. Det är enkelt att skaffa ett konto, gå in på www.atg.se och klicka på logga in / öppna ett konto. Du hittar flera sätt att logga in bla. med BankID och du kan välja vilket sätt du vill sätta in pengar på ditt konto med, bla. Swish, betalkort med mera.

Hitta simsalabims andelar
För att komma till våra andelar loggar du på www.atg.se/simsalabim med samma login som du använde när du skapade ditt ATG konto. Här hittar du sen en meny med de aktuella spelformerna som är öppnade. V64, V86, GS75 eller V75. Under varje flik finns andelar från många olika spelläggare (de som konstruerar sytstemen) och prisklasser. Klicka på systemet du är intresserad av och där hittar du information om vem som är spelläggare till systemet vad det kostar, sista köp med mera.
Här kan du även i bland se spelläggarens preliminära system innan spelstopp.
Observera att systemet inte är 100% klart förens det är inlämnat och preliminära system kan komma att justeras innan inlämning.
Team Simsalabim
Vi består av totalt ca. 20 olika spelläggare, alla tippar inte varje vecka men vi har ett helt gäng med vassa och trav, spellkunniga lirare som varje vecka som lägger ner massor med tid och energi på att skapa vinnande system. Vi har flera miljonvinster sista åren och mer kommer :)

V75, V86, V64, GS75
Vi spelar till ALLA V75 omgångar året runt och har just nu ca. 30st olika system i olika prisklasser. Jackpot omgångar erbjuder vi extra stora system. Men har ett grund utbud med bla. lilla Femman, Tjugan, Magiska hundringen, Cash is King m.m som alltid finns där.
Vi erbjuder från och med slutet på november 2020 även V64 andelar och det finns aktuella andelsspel varje dag!

Vinstutbetalning tillsammans
När du köpt en andel av oss kan du alltid en stund efter loppen är färdiga klicka på det systemet och få information om hur det gick. Det går även att logga in på atg.se och under "hästkvitton" hittar du där de andelar du var med på . Där kan du alltid rätta, få information om hur mycket du vann och du får dina vinster utbetalda lite efter omgången direkt till ditt ATG konto.

Har du frågor kring våra andelsspel så tveka inte att höra av dig: info@simsalabim.nu

Så här köper du våra andelsspel på tipset - Svenska spel

För att kunna köpa våra Svenska Spel andelar behöver du ett konto på Svenska Spel sport. Det skapar du lätt på www.svenskaspel.se. Välj i menyn "Spela tillsammans" och sedan sök andelsspel och skriv Simsalabim så kommer ni hitta oss!
Klicka på bilden eller "till ombudet" och du får upp alla våra aktuella andelar.
Betalning och vinstutbetalning sköts på svenska spels sida, säkert och tryggt!

Spelformer
Det finns aktuella andelar varje dag på vår Svenska Spel tillsammans sidag och vi erbjuder i dagsläget andelar till Stryktipset, Europatipset, Bomben, Powerplay och Topptipset.