Team Simsalabim


Team Simsalabim består av ett helt gäng engagerade, kunniga och dedikerade tippare / spelläggare från hela sverige. Ansvarig för det här härliga gänget är Fredrik Persson. Över 25 års erfarenhet av andelsspel både i butik och digitalt.  

Fredrik är en spelstrateg som analyserar statistik, formkurvor, motivation och förutsättningar. Målet är alltid att skapa spel med hög potential. Han ligger bakom flera miljonvinster och har under alla år haft förmågan att leverera vinster i ett konstant flöde.

Ca. 25 spelläggare

Vi har just nu ca. 40 olika spelläggare både på tips och trav, och totalt erbjuder vi hundratals olika andelsspel varje vecka.
Vårt mål är att hela tiden bli ännu bättre själva men även samarbeta med nya vassa tippare. Är du intresserad av att vara en del av Team Simsalabim?
Hör av dig med lite info om dig själv till info@simsalabim.nu

Samarbeten med idrottsklubbar

Vi har ett härligt samarbete med:

Drott Handboll
Drott bildades den 10 mars 1936. Ett Drott som sedan dess erövrat elva SM-guld, spelat 23 SM-finaler och två Europacupfinaler i handboll! Klubben har spelat 50 säsonger i den högsta serien, varav 48 i rad! Sköna helt gäng sköna lirare som även gillar trav!

HBTK (Halmstad bordtennisklubb) Våra pingis stjärnor är inte bara en av sveriges bästa klubbar med bla. SM-Guld 2018 men även vassa och kunniga tippare.
Ni kan köpa HBTK´s system både till V86, V75, GS75 och även stryktips

Halmstad Hammers (Halmstad hockey) Hockeyklubben med stort intresse för trav. Här tippar hela gänget olika omgångar allt från tränare, sportchefen till lirarna. Ni hittar Hammers V75 system här

Halmstad innebandyklubb
En bred verksamhet och eldsjälar som har prisats för sitt jobb för klubben. Som om det inte vore nog riktigt vassa V75 tippare och deras system går att köpa till V75 varje vecka. 

Vi är intresserade av fler samarbeten, är din klubb intresserad av tips/trav? Hör av er!