V86 i kväll Solvalla Bergsåker

En riktigt bra omgång på V86 för att vara i slutet på november både sportsligt och spelmässigt. Solvalla / Bergsåker och första start i kväll 20.30 !


Jag gör ett stort system i kväll 1000:- det och alla våra system på Simsalabim hittas på:   www.simsalabimtrav.se 

V75 tipsen till Solvalla lördag  kommer torsdag 15.00

V86-1  Bergsåker 2140m Voltstart

2 Kia Ora ser ut att bli stor favorit efter en vass prestation sist på Gävle. Spår två i volt lite lurigt men står perfekt inne på start här med knappt 4.500kr till gränsen för 20m tillägg. Bra chans men i nuläge på nästan 60% lite väl hårt streckad kan jag tycka. 

8 Green Mamba har inte vunnit på ett tag men har sett härligt formstark ut sista tiden. Behöver klaff från spår 8 men är ett mycket tidigt streck vid gardering.

4 Get Ready On Tour
har lite smygform som inte syns alls i raden, fast sist i ett rätt bra lopp och fullständigt bortglömd av lirarna här.

1 Barry Wadd
har fin form och ett bra läge. Kan leda länge här.

Skrällen
10 Balotelli Crown såg äntligen lite formstark ut sist igen. Bra spurt invändigt efter sen lucka då. Med rätt tempo och flyt på vägen en tänkbar jättesmäll som nu är streckad under 1%

Rank:  2 - 1 - 8 - 4 - 5 - 3 - 9 - 10 - 7

⭐⭐⭐ 3x3x3x3x3x3x3x3 116:- bygger på de tre första rankade i alla loppen här i tipsen.
Klickar här för att komma till det systemet 

V86-2  Solvalla 2640m Autostart

1 Excusez Moi imponerade något kolossalt sist vid vinsten, lite längre lopp den här gången och även om han möter klart bra motstånd är det endast 9 hästar i loppet och väl körande Magnus Djuse skall ha toppchans att lösa det här om hästen är i närheten av förra prestationen. 

6 Drake Kronos
fick ett tufft lopp i Breeders Crown semifinalen sist och mötte då några riktiga hårdingar. Enklare nu och klart intressant i det här loppet. Spelarna känns inte som de kastar sig över Draken och just nu 6% ett rejält fynd om man garderar Excusez Moi.

Skrällen:
3 Letsdoit
har ett bra läge och det känns lite som om Melanders hästar är på gång. Inget hett vinstbud men ett garderingsstreck om man tar några.

Rank:  1 - 6 - 4 - 8 - 5 - 3 - 2 

Stryktipset lördag 
 och vi har som vanligt ett mycket stort utbud av system.
Välkommen in  ⚽⚽⚽   
www.tipsandelar.se  ⚽⚽⚽


V86-3 Bergsåker - Treåringslopp ston 2140m Auto

Endast 9 hästar efter en strykning men inte helt lättlöst lopp. Det skulle kunna skrälla rätt rejält här och en helgardering behöver inte vara fel.

8 Eau De Vie
får mycket streck, två knappa segrar från ledningen på bra sätt. Helt annan uppgift här och även om det är få hästar en rätt knepig uppgift från tillägg 20m. Klart överstreckad.

7 Delicious Scotch
har mycket galopper i raden och är inget att lita på, fart finns och går hon felfritt kan hon mycket väl vinna detta med vassa Wäjersten i sulkyn.

6 Scarlet One
har finfina förutsättningar. Bra form på Erikssons stall och nu med Mats Djuse i sulkyn och bra utgångsläge. Given etta i tipsen men man ska tänka på att hon aldrig har vunnit.

Skrällen:
4 Aphrodite De Milo
visade fin form när hon tog sin första seger sist. Med en liknande prestation är hon med i striden även här.

Rank:  6 - 7 - 4 - 8 - 10 - 2 - 5 - 1 - 3


V86-4  Solvalla - Lärlingslopp 1640m Autostart

1 Midyat Zaz galopperade sist men var rent ruggigt vass i starten innan. Felfri tror jag verkligen det är toppchans och den modiga spikar sig ur lärlingsloppet.

7 S.G. Charmant
en snabb travare som såg ut att hittat formen igen nu när hon vann sist. Ett streckvärt motbud som skall med snabbt vid gardering.

4 Dirty Martini
har bra läge och i sammanhanget vassa William Ekberg i sulkyn.  Mycket sannolikt med i fighten om topp tre placeringarna här.

Skrällen: 
5 Anastacia Broline var bra som tvåa sist, blir tvåa lite oftare än hon vinner men ofta med där framme. Ska inte glömmas i lämpligt gäng.

Rank:  1 - 7 - 4 - 5 - 6 - 9 - 10

Smått otrolig form på våra V75 andelar. ⭐⭐⭐ www.simsalabimtrav.se ⭐⭐⭐

V86-5  Bergsåker 1640m Autostart - Klass II försök

3 Mister Lucky Sox ser ut att bli ganska klar favorit, Satt lite halvfast sist och kommer med 5 segrar på 12 starter. Bra läge och visst är han en tänkbar vinnare, jag tycker dock loppet är mycket öppet och det finns framförallt vassare kuskar i loppet (Pierre Nyström har endast vunnit 10 lopp i år)

1 H.C.S Crazy Horse
drog på en galopp in i första kurvan sist och så var den dagen förstörd. Gången innan var han grymt bra vid vinst från dödens på Rättvik. Felfri tycker jag det ser ut som en vettig chans att vara med i striden trots att han står lite tufft inne i det här klass II försöket.

8 Liberty Boko
var riktigt bra sist och står HELT perfekt inne här. Max 250.000 får man ha och Liberty har 249.500:- på kontot. Spår 8 bakom bilen över kort distans drar ner förhoppningarna lite men jag litar på att Bergh löser det och tycker det kan vara en chansspik.

Skrällen:

11 Drizzle bra från ledningen sist, klart tuffare motstånd och förutsättningar nu men en tänkbar formstark skräll vid maxklaff.

Rank:   8 - 1 - 3 - 11 - 7 - 2 - 6 - 4 - 5

Smått otroliga 51,9 miljoner i potten på nya spelet Fullträff på lördag. Våra system finns på www.tipsandelar.se 

V86-6  Solvalla Diamantstoet försök 2140m voltstart

6 M.T.Ravishing rejäl favorit efter den snygga segern sist. Noterbart är att hon stått i oddsen 10-15-22-25 de sista fyra starterna och nu jätte favorit. Inget jag kastar mig över alls och det här loppet med hästar utspridda över tre volter känns mycket öppet.

4 Isabelle Sisu
riktigt bra sist vid vinsten, får Magnus Djuse i sulkyn igen och till slut lägger jag henne först i ranken. 

 Skrällen:
13 Nika står lite tufft inne på 40m tillägg. Kontio i sulkyn och bra form, behöver flyt men en tänkbar jätteskräll.

Rank:  4 - 1 - 6 - 13 - 7 - 11 - 5 - 15 - 8 - 10
Gå gärna in och gilla vår facebooksida. Här uppdaterar vi med senaste nytt om andelar, vinster och mycket mer / Simsalabim 
https://www.facebook.com/simsalabimspel
Vi har några av nätets formstarkaste V75 system ⭐⭐⭐ www.simsalabimtrav.se

V86-7  Bergsåker Stofinal 150k förstapris 2140m volt

12 Fabulous Pellini känns klart vassast i det här gänget. Bir nog rätt rejäl favorit men just nu till 41% tycker jag hon är en mycket tänkbar spik. Många att runda och ett lite knepigt utgångsläge. 8 vinster 6 andraplatser på 21 starter och 4 vinster sista 5 starterna. Hon gillar att vara först när linjen dyker upp och ca 21.43 tror jag vi har Wäjersten i vinnarcirkeln igen. 

6 Dior Tilly
har perfekta förutsättningar och är absolut given vid gardering.

14 Staro Onyourmarks
har mött tufft motstånd och gjort det bra. 10 segrar på 40 starter imponerar och garderar man kan det mycket väl räcka långt med den här trion.

Skrällen:
9 Krakas behöver flyt med rätta ryggar men får hon det kan hon avsluta riktigt fort. Ett kul streck om man jagar skräll.

Rank:  12 - 14 - 6 - 9 - 10 - 13 - 4 - 5

V86-8 Solvalla - Treåringslopp 2140m Autostart

2 Joy Sisu har mött absolut stenhårt motstånd och gjort det bra i år. Fått ett utmärkt läge här och felfri med lite ryggar sista 500m kan hon bli tuff stå mot till slut. 

1 Beat It lite samma sak som Joy Sisu, varit ut mot de bästa i kullen och precis som Joy gjorde hon det bra efter galopp i senaste starten. Behöver lite flyt från innern men kan få ett perfekt lopp.

8 Global Dancer ser ut att bli favorit. Tufft läge med spår 8 bakom bilen och även om hon öppnar klart bra kan det bli positionsproblem härifrån. Mycket tidig trots allt på V86 lappen.

5 Decision Maker lite hårt inne mot de bästa men avslutade vasst efter sen lucka sist. 

Skrällen:
10 Lilian Young kanske ingen jätteskräll men hon blir nog inte så hårt streckad från bakspår. 6 vinster på 12 starter och satt fast med sparat sist. Given om man tar några på lappen.

Rank:  2 - 1 - 5 - 8 - 10 - 11 - 4 - 3

Fredriks bästa spikar:
V86-7 nr 12 Fabulous Pellini

Chansspiken:
V86-5 nr 8 Liberty Boko

Streckvärda skrällar:
V86-4 nr 7 S.G. Charmant
V86-6 nr 13 Nika 
V86-7 nr 9 Krakas

Överstreckade:
V86-5 nr 3 Mister Lucky Sox
V86-6 nr 6 M.T.Ravishing
V86-8 nr 8 Global Dancer


Magiska draget:
V86-2 nr 6 Drake Kronos 

DD-Tipset:
12 - 1.2.5.10  4 kombinationer x insats

Stort lycka till och ni hittar alla mina system på www.atg.se/simsalabim
//Fredrik Simsalabim
 
Vill du ha Simsalabims nyhetsmail:

Gilla gärna vår facebook sida för senaste uppdateringar kring tips och trav!

Lira med ett vinnande lag... Massor av andelar till ALLA spelomgångar V64, V75, GS75 och V86. www.atg.se/simsalabim
Vi spelade in mest i sverige 15/2. Nu laddar vi för nya vinster.  Till V86 andelarna