V86 Solvalla / Åby

Solvalla - Bergsåker  och en sån här klassiskt härlig V86 omgång. Det kommer med stor sannolikhet vinna några favoriter men trots det kan det mycket väl bli miljonutdelning ännu en gång. Tycker mig hittat några rejält bortglömda hästar och hoppas kunna hjälpa er en bit på vägen mot 8-rätt.

Jag gör bla. denna veckan stora andelen Waterfall Of Gold 500:- Den och alla Simsalabim system hittar ni som vanligt på www.atg.se/simsalabim

Håll till godo och lycka till / Fredrik Simsalabim 


V86-1 Stolopp Bergsåker 2140 Auto inleder omgången

Ett inte helt lättlöst medeldistanslopp för ston inleder veckans V86. Men rätt bra chans för favoriten att lösa detta och den modiga kan tänkas spika direkt.

6 Just More Fun
blir sannolikt favorit till slut och det med all rätta. Vann näst sist och fick luckan alldeles för sent sist för att kunna utmana. Det var full spänst över upploppet och hon såg fortsatt formstark ut. Kan öppna bra och jag tror  Mats E Djuses uppsittning kan sitta i spets direkt. Väl där skall det vara en toppchans i det här gänget.

9 Dandruff
har ett rätt knepigt läge här och kan hamna en bit bak, klaffar det i loppet är hon den givna första utmanaren till favoriten, då hon mött bra motstånd och gjort det bra på slutet.

3 Galeras
var bra vinst i billigt gäng sist. Bra läge här men hårdare emot och kuskminus denna gången.

12 Shehuntyoudown
har visat fin form i några starter nu. Läget drar ner chansen den här gången men tar man några streck skall hon med.

8 Mionetto T.P har ett bedrövligt läge men har form och tillhör de bättre i loppet. 

Rank:  6-9-8-12-7-3-1
Härligt formstarka tipsandelar. Europatipset har avspark 19.45 och vi har laddat med olika system www.tipsandelar.se 

V86-2   Solvalla 1640m Autostart

3 L.L Labero ser ut att bli gigantisk favorit i det här sprinterloppet. Har gjort det jättebra på slutet och var trea i en V75 final sist mot bra motstånd. Visst skall ha ha bra chans här men håller sig strecken runt de 72% som han är streckad på i skrivande stund blir jag mycket sugen på att gardera och försöka fälla Labero.

9 Bolt Challenger klart värsta motbudet. Fin vid vinsten på Klosterskogen näst sist och från spår 12 över sprinterdistans på Örebro sist blev det invändigt och en bra spurt till slut över upploppet. Intressant smygläge nu och Jepson igen. Given!

2 Mas Credit har ett kanonläge och visade form vid vinsten sist. Då till ledningen trots bakspår och kunde gå undan säkert. 5 vinster på 12 starter och streckas direkt vid gardering av favoriten. 

1 Ester Cheri och 4 Make My Dream har även de tillsynes bra form och från bra lägen ska de inte glömmas. 

7 Hunting Widow från Westholms formstall och det här 5-åriga stoet har varit ute i tuffa gäng på slutet. Spår lite långt ut men en tänkbar skräll. 

Här får man nog välja att gå all in och ta ställning för favoriten eller gardera på ganska brett. Just nu när favoriten är så enormt tungt streckad lutar jag som sagt var åt gardering.

Rank: 3-9-7-2-1-4-5-11-8-6

V86-3  Intressant duell i omgången kallblodslopp

1 Bellfaks har imponerat rejält på slutet och kan han hålla upp innerspåret här skall chansen till ännu en viktoria vara god.  12 år gammal verkar han bättre än någonsin och spika behöver inte vara fel. Jag tror vi kan få en mycket spännande duell med en vassa hälften så gamla motståndaren. 

5 Grisle Odin G.L. är ruggigt vass och kommer med 19 segrar på 29 starter. Iskall styrning sist då han fick tag i ledande hästen några cm innan linjen passerades. Stark och rejäl och det blir en fight mot Bellfaks som blir sevärd. Streck för båda känns helgarderat om man inte vill spika. 

4 Don Viking har härlig form och får en hel del streck här. Vann ett väldigt billigt lopp sist även om det var på ett bra sätt. Tror 13-åriga vikingen får tufft att utmana favorit duon.

Rank: 1-5-4-9-8

Travandelar varje dag. Välkommen in  www.atg.se/simsalabim 

V86-4 Solvalla 2140m auto

Stolopp med 15 hästar utspridda över två volter. En del svårbedömda hästar här och det är ingen vidare kvalitet på en hel del hästar här.

2 Digital Quality får en hel del streck, fick ett bra lopp sist i ryggar hela vägen och tackade för det genom att spurta till knapp men säker seger. Inte jättetidig för mig då hon ser ut att bli väl hårt streckad men en av de bättre på start och skulle kunna vinna med klaff.

11 Genie Am kan mycket väl vara bästa hästen i loppet. Vann överlägset i regn och lera för två starter sedan och galopperade i sista starten. Möter ett överkomligt gäng och står bra inne i loppet. Får tipset med Kihlström i vagnen och det kan vara en tänkbar spik i ett dåligt lopp. 

13 Sugar Fine Lady vinner inte ihjäl sig men mött en del hyggliga hästar i Norge. Svårt att sätta in här men kan vara en megaskräll med Jepson.

12 Gina Lollobrigida ingen stjärna men bra inne i loppet och med Ohlsson i sulkyn ett givet streck om man garderar loppet. 

Rank: 11-12-13-2-1-3-7

V86-5  Bergsåker 1640m auto

4 Date Night verkar bli ganska stor favorit här. Kommer förvisso med 11 segrar på 38 starter men många av dessa tagna i klart billiga sällskap. Att det nu även är sprinterdistans känns inte som något plus då han vad jag kan se aldrig vunnit över kort distans.  Skulle kunna vinna i öppet lopp men känns oerhört överstreckad tycker jag och att ranka ned Date Night känns vettigt.

2 Fire Of Noa står absolut perfekt inne i loppet med en 200:- upp till de 300k man får ha intjänat för att få starta. Bra läge och visade härlig form vid vinsten sist. Given på lappen.

6 Zätas Forever Star min givna tipsetta i det här loppet. Riktigt bra vid skrällseger för tre starter sedan. Blev dunderfast och såg fin ut näst sist och galopperade in på upploppet med tillsynes krafter kvar sist.  Möter lite enklare motstånd här och kan öppna bra. Tycker det ser ut som en riktigt bra chans och de tidiga spelarna verkar inte fatta tycke för Zätas vilket känns ännu mer intressant.

Rank: 6-2-3-4-7-5-9-10-1-12-8

Tipsandelar varje dag. Välkommen in www.tipsandelar.se  

V86-6 Hankypanky eller alla!

10 Hankypanky Redbank har inlett karriären på ett riktigt bra sätt. Tre segrar på fyra starter och han ser ut att bli rappare för varje start. Sist vann han lätt från ledningen med tillsynes krafter kvar.  Loppet är stängt vid 95.000 och Hankypanky har exakt på kronan 95.000 och står således utmärkt inne i loppet. Bakspår inte det bästa men kan vara ett tänkbart spikbud. 

Vid gardering känns loppet absolut knallöppet och alternativ två kan mycket väl vara att helgardera loppet. Tidiga streck 9 Porto, 5 Episode Nine och 2 Ivanhoe Renka

Rank: 10-5-9-2-6-3-1-7-8-11

Välkommen in till våra tipsandelar på ICA Söndrum www.magiskatips.se 

V86-7  Ett av de bästa dragen i kväll leder runt om!

1 Get Ready On Tour och 10 Huddlestone möttes i den sista starten och då drog Huddlestone det längsta strået. Då fick Get Ready tåga i dödens och nu är utgångslägena omvända. Jag tycker det ser ut som en riktigt bra chans att hyggligt startsnabba Get Ready On Tour kan leda detta runt om, om man kan hålla ut övriga från start, då det finns gott om hästar som kan öppna bra. Väldigt lite streckad gör honom ännu mer intressant spelmässigt och det här känns som en av omgångens klart mest spännande drag.

8 Berra Steel har 9 segrar på 23 starter och kommer från vinst. Tufft utgångsläge men kan tänkas streckas om man tar några på kupongen.

5 Ready Lane och 6 Barry Wadd är jätteskrällar man inte skall glömma helt vid gardering.

Rank: 1-10-5-8-6-3-4-12

V86-8   Stolopp 15 hästar Solvalla

2 Navona har hittat en mycket passande uppgift här, klart bra vid vinsten näst sist och höll bra efter tungt lopp sist på Romme. Även om det finns en del tuffa hästar här kan det vara en tänkbar chansspik från ett perfekt utgångsläge. 9 segrar på 23 starter imponerar och det kan mycket väl bli en tionde vid 21.53 onsdag kväll. 

13 Super Sarah har hittat en härlig form, fin vid vinsten näst sist och satt absolut tokfast med tillsynes mycket krafter kvar sist. Aningen svårt utgångläge här men med bara lite klaff kan hon sänka allt här. 

11 Heloise Am även hon härligt formstark. Åkte på stryk av en mycket vass  ledare och vinnare sist men visade fortsatt bra spänst och form. Walmans hästar går som tåget och Heloise måste med på en garderad kupong. 

6 Aurora Show går man och väntar på, går lite så där halvbra i skymundan i stort sett varje gång men behöver visa lite mer för man skall kasta sig över strecket på henne.

Rank:  2-11-13-6-3-7-15

Omgångens bästa spik:
V86-

störtsköna draget:
V86-3 nr

Chansspikarna:
V86-

Den här tar vi hela potten med:
V86-

Överstreckade:
V86-


Stort lycka till och ni hittar alla mina system på www.atg.se/simsalabim
//Fredrik Simsalabim
 
Vill du ha Simsalabims nyhetsmail:

Gilla gärna vår facebook sida för senaste uppdateringar kring tips och trav!

Lira med ett vinnande lag... Massor av andelar till ALLA spelomgångar V64, V75, GS75 och V86. www.atg.se/simsalabim
Vi spelade in mest i sverige 15/2. Nu laddar vi för nya vinster.  Till V86 andelarna
Bolagsstallet system satt klockrent!