V86 Tipsen 

Inga V86 tips den här veckan men rejäla V75 tips till V75 här på hemmaplan i Halmstad kommer. Sen kommer vi framöver med mer tips! Både till V86 och även andra spelformer. 
/Fredrik
Simsalabim

Mina andelar till veckans V86 finns på:
 www.simsalabimtrav.se  ⭐⭐⭐

Vill du ha Simsalabims nyhetsmail:

V86-1  Ljummet motstånd för favoriten

Åby - 1640m autostart - Stolopp

2 Laferrari Dimanche blir storfavorit i det här inledande sprinterloppet på Åby. Förutsättningarna är nästan klockrena, så visst är det motiverat att hon är favorit. Spår två bakom bilen är perfekt och det inte det tuffaste motståndet hon möter. Tvåa sist efter fått sen lucka från invändig resa. 
Det som gör att jag kanske inte går all in på "allt" är att hon bara någon enstaka gång startat över sprint, och aldrig vunnit över aktuell distans. Känns inte som den där blixtrande speediga och visst kliar det lite i garderings fingrarna när hon som nu streckas på över 60%.  

Tyvärr för oss som jagar skräll ser motståndet som sagt var ljummet och inte speciellt formstarkt ut.

5 Yantra Slave Cal avslutade bra som tvåa i ett ganska billigt lopp sist. 

6 Primadonna Tile absolut första utmanare, 12 segrar på 35 starter och vunnit flera gånger över sprint. Håller hon sig på benen en farlig utmanare till favoriten.

Rank:     A.  2 - 6 - 5     B. 9 - 7 - 1 - 3 - 4 - 8
⭐⭐⭐ 3x3x3x3x3x3x3x3 116:- bygger på de tre första rankade  här i tipsen.
Klicka här för att komma till systemet 
(öppnas i nytt fönster)

V86-2  Krypskytten loppet intressanta skräll

Solvalla - 1640m autostart

Lite lurigt sprinterlopp från Solvalla som kräver en del streck för att man ska känna sig säker på att överleva.

3 A Sniper var kanske inget jätte extra prestationsmässigt sist. Perfekt läge nu med spår tre bakom bilen och man sätter på biken till den här starten. Mats Djuse kanske Sveriges hetaste kusk just nu, kör otroligt genomtänkt i loppen och får ut maximalt av hästarna med små medel. Givet skrällstreck från bra läge. 

8 Rosemary Tile och 9 Southwind Boko lägger jag etta i ranken trots tuffa utgångslägen. Bara nio hästar i loppet efter en strykning, det borde innebära ganska vettiga resor trots spåren. 

Rank:    A.  9 - 8 - 3      B. 2 - 6 - 1 - 4    C.  5 - 10

13-rätt de två första omgångarna 2024 och nu jagar vi ännu en full pott på Stryktipset. Stort utbud av system. www.tipsandelar.se

V86-3  Vettig chans för favoriten från bra läge

Åby - 2640m autostart

2 Dear Wise As favorit från perfekt läge i det här långloppet. Stall Samuelsson visade fin form med en fin vinst på V64 Eskilstuna på tisdag kvällen.  Har gjort ett lopp i år och var då klart godkänd som trea. Duger bra i det här gänget och den jag lägger etta i ranken. 

4 All The Way Cal är jämn och ofta med där framme i loppen på slutet. Möter kanske lite tuffare nu, men ska inte glömmas helt om man tar några streck.

7 Bourbon Brodde gick ruggigt starkt till slut sist Jepson körde. Har även vunnit nyligen över aktuell distans med Jepson. Bra inne i loppet och trots spår lite långt ut ett mycket tidigt streck.

8 Power Håleryd är ny i regi Untersteiner och får biken på sig. 

10 Börtas Ankare var rent ruggigt bra i några starter i slutet på förra året. Stark och rejäl vilket passar på dagens långa distans. Svårt läge nu och har inte startat sedan nyårsafton. Kanske lite överstreckad men skulle absolut kunna vinna om det klaffar och formen sitter där.

Rank: A.  2 - 7     B.  8 - 10 - 5 - 4 - 2      C. 1 - 9 - 6


V86-4  Peak mot lämpligt motstånd

Solvalla - 2140m autostart

6 Peak Of Glory imponerande vid ett par segrar i slutet på förra året. Kommer med 4 segrar på 7 starter. Var kanske inte som allra bäst i travet i årets ända start. Men man kunde även då se att det finns fin fart i hästen. Möter ett rätt svårbedömt och orutinerat gäng här. Har nu lopp i kroppen och är hon lika fin som vid segrarna tycker jag det ser ut som en klart vettig chans. Ohlsson i vagnen igen.

7 GLobal Empress har lutat etta eller tvåa i 5 av 7 starter. Adielsson på en Untersteiner häst på Solvalla har verkligen varit ett framgångsrecept på slutet. Given vid gardering.

10 Cobelina Noa Bell hade inte varit på prispallen på sina första 20 starter i livet. 
Bara visslade ner motståndet rejält oväntat långt ute i spåren sist. Bakspår gör nog inte så mycket med endast nio hästar i loppet. Utan tvekan loppets roligaste skräll. Just nu under 3%. OBS STRUKEN 

Rank:  A.  6 - 7     B. 10 - 9 - 4 - 5 - 2 - 3 - 1


V86-5   Rätt favorit men väl stor i min ögon

Åby - 2140m voltstart

Efter två strykningar har vi nu 11 hästar kvar och de är utspridda över tre volter.

2 Global Enjoy nu ensam på start, har aldrig vunnit på 21 starter men visat bra fart. Skulle kunna vara ett skrällbud.

4 So Far Away Ås känns dunder intressant! Ny hos Lähdekorpi och med Eklundh i vagenen. Den här har jag jagat länge och nu med ny kusk och ny träning klart spännande.

5 Winner Brodde ser ut att bli enorm favorit, visst är han kanske bästa hästen i loppet. Men voltstart och i skrivande stund över 65%. Given förstahäst men med 19 miljoner i potten kan vi få en rejäl värdeökning här om favoriten bränner.

De på 40m tillägg gynnas av två strykningar. Streckas hyggligt tidigt gör 9 Lorenzo boko. ÄVen 13 Special Major som visade form sist och skulle kunna vara en jätteskräll nu. Då var det Djuse nu Rosleff.

Rank:  A. 5       B. 7 - 4 - 9 - 2 - 3 - 13      C.  12 - 8 - 10 - 6

24.8 MILJONER INSPELAT 2023
  www.simsalabimtrav.se 

V86-6  Stor favorit men toppchans i lopp med få hästar

Solvalla - 1640m voltstart

Lite tragiskt att man inte får hop fler än nio startande i ett sånt här lopp med hela 80.000:- i förstapris. Nu är även två strukna och vi har sju startande ekipage.

7 Decision Maker har imponerat något kolossalt på slutet, mött tufft motstånd hela tiden och har nu fyra raka segrar. 10 vinster på totalt 33 starter och kommer hit med mäktiga 8630 startpoäng. 
Innerspår på tillägg  över kort distans spelar ingen större roll nu när det är sju startande. Närmar sig 80% och även om det finns en del i grunden rätt kapabla motståndare vinner Melanders travare detta sannolikt. 

6 Penthouse från samma stall som favoriten har form och kan blanda sig i plats striden.

8 Breeze har inte alls fått till det på slutet men visade ruggigt fart tidigare i karriären. Årsdebut nu och en tokskräll för dig som jagar hela potten.

Rank:  A. 7      B. 6 - 5 - 8      C. 1 - 4 - 3
 

Mäktig jackpot V75 lördag igen! Vi laddar självklart lite extra och andelarna finns på:  www.simsalabimtrav.se 

 

V86-7   Alla kan vinna - Jag målar på rejält

Åby 1640m autostart - spårtrappa

Stolopp över sprint distans där nog ingen är helt chanslös. Mycket svårt att bena ut ett loppscenario och jag helgarderar på rejäla jackpot systemet STORA MAGISKA 
Går att kika på här (öppnas i nytt fönster)

2 Fabulicious rätt rejäl favorit just nu. Bra läge och har 2 segrar på 6 starter. Torskade som jättefavorit sist, förvisso mot en bra motståndare, men känns absolut inte för mig bättre än övriga här. Bara en i mängden.

4 And Away We Go var klart bra vid segern näst sist. Såg fin ut till sista halvvarvet sist då hon galopperade när hon vreds på i tredje. Bike nu och Jepson, just nu under 5% och ett tidigt streck.

7 Random Tile har bra fart för loppet men radar inte segrar. 

8 Havanna Banker satt fast sist i Danmark, mycket intressant med Gustav Johansson nu.

12 Kovi stream kan dra nytta av att det ser ut att bli lite tempo på loppet. Ebbinge komemr längst ut i banan och kan blåsa ner samtliga. Chanstips i knallöppet lopp!

Rank:   A. 12 - 8 - 4 - 2 - 7 - 1 - 9      B. 11 - 3 - 6 - 5 - 10 

Liverpool vs Luton i kväll och på Anfield siktar man på tre nya poäng. Efter City vinsten i går har man nu endast en poäng tillgodo i tabellen och en seger mot Luton känns extremt sannolik.  Matchen har avspark 20.30 och kvällens odds på Bethard finns här

V86-8  Härlig klass på avslutningen

Solvalla - 2140m autostart

Solvalla serien och 80.000:- till vinnaren. Flera otroligt lovande hästar och ett mycket spelvärt och sevärt lopp väntar

2 Beyonce Face har 3 av 3 segrar och gjort det mycket bra från olika startspår och positioner.  Möter bra hästar nu men kan mycket väl ta fjärde raka segern. 

3 Zigzag Zagazoo brände som jättefavorit sist. Tre raka innan det och det här är onekligen en lovande travare. Mats Djuse kör igen vilket jag kan tycka är ett litet plus. Given om man tar några streck.

4 Spike M.M. en läcker obesegrad travare. Precis som Beyonce Face har han 3 av 3 segrar.  Bara klivit undan på upploppet vid alla dessa. Tuffare mot nu men jag blir inte alls förvånad väl körande Anders Eriksson får segerdefilera. 

8 Clud Busting bara matade ner motståndet sist trots tufft lopp. Kan vinna igen med klaff och gynnas av strykning innanför.

Rank:  A.  4 - 2 - 3 - 8       B. 1 - 7 - 6 - 9     C. 10 - 11


Bästa jackpot spiken:
V86-6 nr 7 Decision Maker / Björn Goop

Chansspikarna:
V86-4 nr 6 Peak Of Glory / Ulf Ohlsson
V86-8 nr 4 Spike M.M. / Anders Eriksson

Magiska draget:
V86-7 nr 12 Kovi Stream / Rick Ebbinge


Bortglömda på strecken:
V86-2 nr 3 A Sniper / Mats Djuse
V86-3 nr 8 Power Håleryd / Peter Untersteiner
V86-7 nr 8 Havanna Banker / Gustav Johansson
V86-7 nr 4 And Away We Go / Carl Johan Jepson

Överstreckade:
V86-3 nr 10 Börtas Ankare / Saga Laursen
V86-5 nr 5 Winner Brodde / Peter Untersteiner


Dagens Dubbel Tipset:

Alla mot 4 Spike M.M.  
12 kombinationer x insats. Två ganska jämna lopp gör att vi nog kan få riktigt vettiga dd odds den här onsdag kvällen.

Önskar er alla stort lycka till i jakten på 8-rätt. 
Mina andelar till omgången finns på 
www.simsalabimtrav.se
 / Fredrik 
 

Gilla gärna vår facebook sida för senaste uppdateringar kring tips och trav!