Publicerad tisdag, 10 september
Premium
V86
Image

Fredriks V86 tips och rank


Hemmaplan och jackpot

Fredriks V86 tips och rank den här onsdagen till omgången som lite ovanligt nog körs till hälften här på hemmaplan för mig i Halmstad. 13 miljoner jackpot gör sannerligen omgången härligt spelvärd och jag hoppas kunna hjälpa dig en bit på väg mot 8-rätt!

V86-1 Eriksson jagar semifinal med framtidslöfte

Halmstad – Breeders Crown Treåriga Ston – 2140m autostart

De fyra första i det här loppet går vidare till Breeders semifinalerna på Solvalla 3 november.

1 Ready to Run H.C. hade fyra raka segrar innan han slutade femma senast i en stentuff E3 final. Avslutningen var dock riktigt bra och det gick under 09 sista 800m i loppet. Här har Mr. Eriksson ett riktigt framtidslöfte som nu matchas mot Breeders och sedan oaks. Nu har man fått innerspår och även om det låter bra känner jag mig kanske inte helt hundra på att hon kan svara ut alla från start. Skulle det lyckas är mycket vunnet och då tror jag hon leder runt om. Kan vinna med fler upplägg och får min första röst, man ska tänka på att hon inte gjort så många lopp och möter några klart mer rutinerade.

3 Klilimanjaro Face är snabb från start och har fått ett bra läge. Hon har startat i stentuffa race i år och gjort det klart bra. Tycker inte direkt Kolgjinis stall radar segrar nuförtiden, men denna känna klart vass i aktuellt sällskap. Tidigt streck om hon sköter sig.

10 Unica S.LM. var trea från bakspår över kort distans på Jägersro senast, hade då bland annat Killimanjaro Face framför sig. Bakspår igen ingen höjdare, men bättre på Halmstad än Jägersro och nu är distansen ett halvvarv längre. Gocciadoros travare kommer med 5 segrar på 8 starter och räknas ganska tidigt här trots utgångsläget.

12 O´Hara Boko har tjänat klart mest i loppet med sina 1.5 miljoner och har snygga 5 segrar på 12 starter. Kommer nu från två raka galopper där hon inte sett som bäst ut. Kanske börjar en lång säsong med tuffa lopp och den tuffa resor ta ut sin rätt. Tävlar hon på topp kan hon vinna trots läget, men aningen svårbedömd med senaste intrycken är hon.

Jackpot skrällen:

8 La Yuca hängde på en bra vinnare som tvåa senast på ett bra sätt. Var kanske inte helt tom i mål där, nu har man riktigt klurigt läge med spår 8 bakom bilen. Tänkbar jätteskräll för dig som jagar hela potten.

Rank V86-1:

Har du ett konto? Logga in

Engångsköp

Prenumeration

Obegränsad tillgång till Simsalabims magiska värld - bli prenumerant

Obegränsad tillgång till alla premiumartiklar

Exklusiva V75- och V86-tips varje vecka

79 kr/mån.

Ingen bindningstid.