Om Simsalabim

FÖRETAGET SIMSALABIM

Simsalabim AB startade och drevs i många år som ett familjeföretag, vi hade en fysisk spelbutik och även en fotobutik i centrala Halmstad i över 20 år. Nu äger och driver Fredrik Persson Simsalabim AB och vi har en hel uppsjö duktiga medhjälpare och spelläggare i vårt team som sköter våra digitala kanaler.

Vi blev en av ATGs absolut första helt digitala ombud och Simsalabim är nu en av landets ledande digitala spelbutiker. Vi erbjuder genomarbetade andelsspel 365 dagar om året, både på ATG och Svenska Spels portaler.

Våra populära travtips kommer varje vecka på vår hemsida och vi utvecklar hela tiden våra tekniska portaler för att kunna leverera så mycket intressant information om tips och trav som möjligt.

Simsalabim ska vara en alltid uppdaterad plats där du kan utveckla ditt intresse för travsporten följa nyheter och ta ditt spelande till nästa nivå.

Vi bygger löpande ut innehållet på Simsalabim.se, se till att anmäla dig till vårat nyhetsbrev så missar du inga uppdateringar.
Vi vill hela tiden bli bättre för att bemöta de förväntningar ni, våra besökare och läsare, har. Om du hittar något som är galet, kommer på en grym tanke om en ny funktion eller en idé till en bra artikel eller krönika, hör gärna av dig till oss på info@simsalabim.se


VILL DU SKRIVA PÅ SIMSALABIM?

Vill du dela med dig av dina tips och tankar om travsporten? Läs mer här.

ANNONSERA PÅ SIMSALABIM.SE

Vill du synas på Simsalabim.se och i våra kanaler på sociala medier? Hör av dig till oss på info@simsalabim.se så kan vi tillsammans hitta ett upplägg som passar ditt företag/din produkt.