Publicerad fredag, 13 september
Premium
V75
Image

Fredriks V75 tips och rank Eskilstuna


37 miljoner jackpot och magiskt spelvärde

Förra veckans vinnare i Fredriks V75 tips och rank var rankade 1-2-4-11-2-1-1 och både bästa spiken, raka dubbel Jerka Sting mot Not for Sale och garderings dubbeln satt alla klockrent. Jag satte även dit ännu en sjua på Tips & rank systemet på söndagens V75, där fick vi dela på ca. 22.000:- på omgången från Bjerke.

Den här lördagens V75 avgörs på Eskilstuna och som vanligt startar vi 16.20. Upploppet på Eskilstuna är 182m långt.

Nedanför i Fredriks V75 tips och rank får du tips och rank till alla loppen, bästa spiken, magiska dragen och topp tre mest spännande skrällar. Vi har en härligt svår jackpot omgång framför oss och den här omgången ser verkligen ut att kunna betala rejält till oss som förhoppningsvis hittar sjuan.

Tipsen går att köpa styckvis, men det går även att prenumerera på alla våra premium artiklar för 79kr / mån. Då får man V86 och V75 tips och rank varje vecka och även extra premium tips. ⭐⭐⭐


V75-1 Öppen inledning, favoriten inget jag kastar mig över

Klass I försök – 2140m voltstart

1 Ferrara ser faktiskt lite oväntat nog för mig ut att bli ganska klar favorit i det här klass I försöket över medeldistans. Berghs 4-åring hakade på hyggligt som femma bakom bra hästar i derbykval senast och har lottats till ett drömläge här då han öppnar bra.  Riktigt kul att Bergh är tillbaka och här lär han testa att ladda vad som går för att hålla upp ledningen. Bergh har inte vunnit ett travlopp sedan i början på juni efter sitt ofrivilliga uppehåll och lär snart dyka upp i segerkolumnen. Dock inte helt säker på att det händer här och nu, tycker det finns flera minst lika bra hästar i loppet och han står lite hårt inne på pengar i klassen. Överstreckad favorit och bara en av flera tänkbara vinnare för mig.

4 Freako vann med aktuell kusk Sjöström näst senast på ett klart bra sätt. Galopp i starten senast och 4-åringen är inte helt att lita på. Spår fyra i volten ingen höjdare men skulle han trampa rätt tror jag han har bra vinstchans. Bra inne i klassen och mitt första bud.

6 Optimum Bankrobber har jag alltid gillat och fartmässigt kan han duga i den här typen av lopp. Spännande med springspår men körande Haugstad har svaga 6% vinster i år och radar verkligen inte V75 segrar.

8 U.S. Marines precis som 1 Ferrara från stall Bergh och 7-åringen visade fin form senast när han sprang 10.7 som trea på Kalmar. Klurigt läge nu men med klaff lär han dyka upp långt fram. Intressant att Adielsson får chansen i sulkyn.

10 Dee Godfather känns väldigt spännande i det här loppet trots bakspår, visade ruggig form efter galopp näst senast och var rent grymt bra senast när han vann trots sista 700m först i tredjespår. Motståndet då kanske inte det värsta, men det är det inte nu heller och han står mycket bra inne på pengarna i klassen. Absolut given på en garderad kupong och ett av mina magiska drag i dag. 🎩

Jackpot skrällen:

Har du ett konto? Logga in

Engångsköp

Prenumeration

Obegränsad tillgång till Simsalabims magiska värld - bli prenumerant

Obegränsad tillgång till alla premiumartiklar

Exklusiva V75- och V86-tips varje vecka

79 kr/mån.

Ingen bindningstid.