Publicerad fredag, 27 september
Premium
V75
Image

Fredriks V75 tips och rank Åby 28 september


Dubbla V75 omgångar i helgen och snacka om att det är hög klass på loppen både lördag och söndag. Fredriks V75 tips och rank till Åby lördag hittar du nedanför men jag kommer även med tips och rank till söndagens omgång från Solvalla. ⭐⭐⭐

    •  Åby
    • Lördag 16.20
    •  187m upplopp
    •  Dubbla open stretch spår på upploppet

I veckans V75 tips och rank får du mina bästa drag, bästa spikarna, topp 5 skrällar, dd-tips, veckans såg och mycket mer. Premium tipsen går att köpa styckvis men du kan även prenumerera för 79:- i månaden så får du tillgång till alla våra premium artiklar och tips.


V75-1 Trots SM enklare motstånd för favoriten

Sto-SM – 2140m autostart

1 Queen Belina har startat i stentuffa gäng hela tiden och fått ett drömläge här. Formen inte direkt blixtrande, kan vara långt framme men jag tror hon får svårt att ta sig först till linjen.

3 Great Skills har i tre av de fyra senaste starterna startat i lopp med 1 miljon eller mer i förstapris. Hon har mött absolut tuffast tänkbara motstånd och häng med bra. Nu är det visserligen tufft motstånd även i Sto-SM men ändå klart enklare än på slutet. Hon har fått ett riktigt bra läge och blir med dessa förutsättningar en av omgångens största favoriter. Jag kan bara hålla med spelarna, startar med väldigt hög segerchans och ett klart tänkbart spik bud är Wäjerstens 6-åring. 📍

4 Felicia Zet var ruggigt läcker när hon vann stoeliten på Eskilstuna senast. Bra läge här och känns given om man inte väljer att spika favoriten.

6 Betting Pacer öppnar riktigt bra men har fått spår utanför flera snabba ekipage. Vid gardering ganska tidigt streck.

Nurmos har en duo till start men både 10 Jennifer Sisu och 12 Aurelia Express har lottat till klart svåra utgångslägen. Tycker de haft lite oflyt med löpningsförlopp och startspår på slutet och har bättre form än raden. Svårt vinna men jag blir inte förvånad om någon av dessa dyker upp långt fram när målsnöret skall passeras.

Skrällen: