Publicerad torsdag, 03 oktober
Premium
V75
Image

V75 tips och rank Boden 5 oktober


Fredriks V75 tips och rank Boden

📍 Start lördag 16.20
📍 Upplopp: 200m
📍 Banans längd: 1000m
📍 Champion 2023 Mika Forss


V75-1 Vass vid segern senast och kan inte räknas bort trots utgångsläget

Klass II försök – 2140m voltstart

1 The Boxer L.A. är enda 3-åringen i loppet och står stenhårt inne på pengarna, får nog svårt vinna trots perfekt utgångsläge.

2 Bingo Pop slog av en så pass bra häst som Stens Rebell på Axevalla för ett drygt år sedan. Sen har väl karriären inte direkt gått spikrakt och han återfinns numera i Finland. Har vunnit ett par billiga lopp på slutet och visat form. Nu har man fått lite knepigt andraspår i volten men har vassa Magnus Djuse i vagnen. Viss chans men känns lite överskattad på kusken och inget jag går all in på alls.

6 Filling Fuel har tre raka andraplatser i lite enklare gäng och står lite tufft inne i klassen på pengarna. Men det går inte att bortse från att man nu har perfekt läge, sätter glödheta Wäjersten i sulkyn och rycker alla skorna. Ett tidigt streck med aktuella förutsättningar och han kan leda loppet hela vägen.

9 Arn Silvio var ruggigt vass vid överlägsen seger näst sist på Skellefteå i förvisso ett ganska billigt gäng. Möter inte mycket nu heller och om galoppen senast var en engångsföreteelse och han håller sig i trav nu borde segerchansen trots bakspår vara god. Bra inne i klassen och kommer med 4 segrar 3 andraplatser på 18 starter. Lite extra intressant att Ulf Ohlsson kör den här lördagen.

10 Västerbo Kid känns kanske lite långsökt, men snacka om spännande förändringar. Barfota runt om, första norskt huvudlag och man sätter upp magikern Mats Djuse i sulkyn.

12 Fantastic Godiva var ruggigt bra vid seger på Boden senast. Står nästan på kronan perfekt inne i klassen och tävlar på hemmaplan. Kusken Frida Simonsson har snygga 11.66 i vinstprocent och trots klurigt utgångsläge ska ekipaget inte räknas bort alls.

Skrällen:
3 Powerbank F. sattt fast med lite sparat senast och såg fin ut då, nu gör man lite förändringar och det kanske mest intressanta är att fjolårs champion på Bodentravet Mika Forss svingar sig upp i sulkyn. Han kan vägen runt Boden ovalen och är van att sätta dit både favoriter och skrällar. Powerbank står även klockrent inne på pengar i klassen. Loppets mest spännande jätteskräll!

Rank V75-1:

A.
9 Arn Silvio
6 Filling Fuel
12 Fantastic Godiva ⚠️

B.
2 Bingo Pop
3 Powerbank F. ⚠️
8 Makeitadream
7 Vidar Burge
1 The Boxer L.A.
10 Västerbo Kid

C.
4 Nybys Bumblebee
5 Brandy T.N
11 Cash Avicci