Publicerad torsdag, 17 oktober
V64
Image

V64 tips Åby 17 oktober


Åby i kväll och en rejäl 6-rätts pott som är påfylld med 4 jackpot miljoner.

Jag bjuder på lite kortare tankar kring kvällens omgång. / Fredrik

V64-1 Mäktigt slutvarv i spåren senast

Vi inleder kvällens jackpot omgång med en spårtrappa över kort distans 1640m. Trots den korta distansen tycker jag de med mest pengar och startpoäng ska räknas tidigt, vill man vara helt säker på att överleva får man nog strecka halva fältet, men jag har en skön chansspik!

10 Fritz S.H. vann direkt i debuten för Hanna Lähdekorpi senast. Tycker inte insatsen ska överskattat då loppet var väldigt billigt. Motståndet inte av värsta sorten här heller och det kan gå även om jag tycker hon ser ut att bli lite väl mycket streckad. Man ska tänka på att segern senast var den första på 17 starter i karriären.

11 Bonus Credit vann näst senast när Stefan Persson körde precis som han gör nu. Ska med på en garderad kupong.

12 Beart med körande Bengt Olsson får faktiskt utan större tvekan mitt tips. Visst, spår 12 över aktuell distans med en inte lika rutinerad kusk som många andra i loppet. Men vilken insats det var senast! Beart klev på först i tredje 1100m från mål och fick sedan vandra där ute i spåren, trots det var han nära att kämpa ner vinnaren. 🪄 Omgångens magiska drag, och jag går ut stenhårt på kvällens jackpot andel Simsalabim Hundringen och spikar. 📍  Kolla in systemet här

Rank: 
A. 12 – 11 – 10    B. 2 – 8 – 6    C. 3 – 9 – 5  – 1 – 4 – 7


V64-2 Överbetrodd favorit

Här bjuds vi på ett lopp över medeldistans med hästar inte inte kommit långt i karriären och endast gjort några få starter. Untersteiner vinner massor med lopp, men man ska tänka på att han har oerhört mycket hästar i ladorna, tycker han bränner med väldigt många favoriter och de blir hårt spelade.

6 Fuego Degato från just Untersteiners stall blir som det ser ut massiv favorit här. Har gjort tre lopp och galopperat i de två senaste, visst har han fart och kan vinna men som spelare är i skrivande stund nästan 50% i mina ögon helt omotiverat.

Har kollat genom deltagarna rejält i lopparkivet och kan helt ärligt säga att det här loppet är ruggigt svårt hitta vinnaren i. Jackpot 4 miljoner, jag helgarderar på hundringen och hoppas på skräll.

Ska någon nämnas tycker jag 10 Love Lorraine känns lite intressant. Två lopp i kroppen och gjort det hyggligt i dessa. Eklundh tycker jag blir bättre och bättre och kör i skönt flyt nu. Till låg procent loppets roligaste streck. 🪄

Rank:
A. 10 – 8 – 6 – 9 – 5 – 11   B. 2 – 1 – 3 – 4


V64-3 Bästa jackpot spiken

Voltstart och medeldistans 2140m är vad som bjuds här i V64-3. Just nu två strykningar vilket gynnar favoriten 10 Cross Lane. Erikssons fina 4-åring blir stor favorit här och det med rätta.  Motståndet inget som skrämmer och det här gänget ska Cross Lane ha bra chans att runda. 📍

Vill man gardera har 9 Highlight D. en härlig form och gynnas även han av strykningar. ⚠️

Rank:
A.  10  B. 9 – 2 – 3  C. 5 – 1 – 12 – 11 – 7 – 4 – 13


V64-4 Ny regi på skrällen som är snudd på ospelad

4 Ferrara var bra på Kalmar senast när han vann ett ganska bra lopp knappt men säkert. Bra läge nu och kanske nästan lite enklare motstånd. Berghs hästar känns rejält på gång och 4-åringen är den givna tipsettan.

5 Village Party är inte alls tokig och känns spännande som motbud här.

10 Vancouver High är ny i regi Eriksson och det ska bli spännande att se vad han kan få ut av den här grundkapable 5-åringen. I skrivande stund 1% och här blir det korsdrag i kuponghögen och rejäl värdeökning vid vinst. ⚠️

Rank:
A. 4  – 5 – 10 – 6    B. 9 – 8 – 1   C. 7 – 3 – 2


V64-5 Tippas trots 60m tillägg.

Lite ovanlig variant här med 2140m voltstart och hästar utplacerade på fyra olika volter beroende på intjänade pengar. Trots 60m tillägg tippar ja de två ekipagen på volten längst bak.

10 Natorp Bo och 11 Rackham möter ett rätt ljummet gäng här och trots 60m tillägg tror jag de slutar i striden. Tipset till Lövgrens Natorps Bo som kommer från seger i Tyskland.

2 Facetime Love står själv på 20m volten, borde kunna köra sig till spets och leda länge.

4 Dubai Kronos får börja visa något om jag ska tro på honom igen.

9 Nyras Lars R. kan vara jättesmällen för dig som vill ha hela jackpotten själv.

Rank:
A. 10 – 11  B. 3 – 9 – 4 – 1 – 8  C. 6 – 7 – 3 – 5


V64-6 Snåla inte med strecken i avslutningen

Treåringslopp över medeldistans som startas med autostart och det är inte helt lätt att bena ut vem som tar sig först till linjen. Rekommendationen helt klart att måla på rejält.

4 Nikita´s Buck vann ett liknande lopp på V86 senast och gjorde det på ett bra sätt. får utan större tvekan tipset. Extra spännande är att hon inte ser ut att bli speciellt hårt betrodd.

5 Corsa Francia har två raka segrar och duger även här. Dalborg som vann senast kör igen.

11 Armando Salazar verkar man ha lite tankar om och nu rycker man alla skorna, tidigt streck.

8 Speed Change galopperade senast men känns spännande här trots läget.

Rank:
A. 4 – 11 – 8 – 5 – 2  B. 3 – 12 – 1 – 6     C. 7 – 9 -10


Bästa spiken:

V64-3 nr 10 Cross Lane

Chansspiken:

V64-1 nr 12 Beart 

Topp fyra spännande skrällar:

V64-6 nr 8 Speed Change
V64-4 nr 10 Vancouver High
V64-3 nr 9 Hgihlight D.
V64-2 nr 10 Love Lorraine

DD-Tipset:

10.11 / 3.4.5.8.11

Stort lycka till i jakten på kvällens V64 jackpot.  Under torsdag kvällen kommer jag med längre och rejält genomarbetade Tips & Rank till V75 Örebro lördag, de kommer här på www.simsalabim.se

// Fredrik
Simsalabim
⭐⭐⭐

Kvällens jackpot andelar finns på www.simsalabimtrav.se

 

 

 


Köp andel