Publicerad fredag, 18 oktober
Premium
V75
Image

V75 tips och rank Örebro 18 oktober


V75 Örebro lördag

Här i Fredriks V75 tips och rank får du min analys av veckans V75, jag ser hundratals travlopp varje vecka och har över 20-års erfarenhet av att konstruera vinnande system och analysera travlopp. I tipsen och ranken får du mina tankar kring det jag tycker är mest relevant i loppen, det bygger på en hel del timmar inför varje omgång i lopparkivet, intervjuer och en hel del datainsamling från alla tänkbara källor. Sen lägger jag alltid till min egna feeling som onekligen blir helt unik och ofta sticker ut. Den har gång på gång visat sig vara en faktor man inte ska underskatta.

Den här veckan har jag klart bra känsla för ett par ekipage som inte blir favorit, tuffa utgångslägen men feelingen finns där att det kan lösa sig på vägen med hjälp av vassa kuskar. Här får du även rank av alla hästarna i alla V75 loppen, bästa spikarna, topp 5 mest spännande skrällar och dd-tips. De här premium tipsen går att köpa styckvis för endast 19kr eller prenumerations alternativ 79kr i månaden. Då får du tillgång till alla V86 och V75 tips samt övriga premiumartiklar.

Andelsvinster

Vinsterna fortsätter dugga tätt till Simsalabims andelsköpare och bara i onsdags spelade vi in över en halv miljon. V75 andelarna har levererat rejält och jag har kunnat bjuda på en hel del bra tips senaste tiden. I lördags vann bästa spiken, chansspiken och dd-tipset satt klockrent efter tipsettan Gamin Jaba visat sig varit bäst i den avslutande avdelningen.

Nu ser vi fram mot en ny läcker V75 på lördag när cirkusen drar till närkeslätten och Örebrotravet.  Upploppet mäter 175 meter och det finns varken openstretch eller vinklad vinge.


V75-1 Kan löna sig att måla på rejält

Klass I försök – 2640m voltstart

1 De Facto höll undan knappt men säkert senast och har nu tre segrar senaste fyra starterna. Barfota runt om igen och nu hoppar tränare Bergh upp och kör.  Vet inte om jag är helt inne på att han kan hålla upp ledningen här när springspåren kommer farande, då behöver nog Bergh pricka voltningen 100%. En av många som kan vinna inledningen och inget jag väljer att gå all in som hårt streckad.

2 Quintus Tooma såg verkligen dunderläcker ut som fastlåst senast. Har endast en vinst på 28 starter och ett lite lurigt andraspår i volten. Tycker han kan vara värd ett skrällstreck vid gardering efter senaste starten och med det loppet i kroppen. I skrivande stund endast några få procent på V75. ⚠️

4 Gunvald avslutade starkt senast till andraplatsen och har form. Möter nog några för bra här men ska inte glömmas helt med formstarka Sjöström i sulkyn.

5 From the Hip fick ett tufft slutvarv senast men gjorde det bra som fyra i mål på 12.9 full väg. Har startat över lång distans 7 gånger och slutat topp tre i 6 av dessa. Stod över finalerna för att kunna vara kvar i klassen i detta meeting och även om han har ett lite klurigt femtespår i volten tycker jag han ska räknas mycket tidigt. Snygga statistiken 7 vinster på 17 starter.

7 Neon Bank satt fast med till synes gott om krafter kvar bakom hästar i lördags och formen är nog rejält på gång. Nu har man fått ett spännande läge med springspår, och även Magnus Djuse i vagnen för första gången. Har vunnit 2 av 5 starter över aktuell distans och får mitt chanstips på kusk, läge och visad färsk form i ett väldigt öppet lopp.

11 Let Me In har två raka segrar och vunnit båda över längre distanser. Senast höll han undan med ett nödrop och vann väldigt knappt. Tufft runda allt från spår 11 i ett jämnt lopp, men hästar som Let Me In som gillar att vinna (7 segrar på 21 starter) gillar man. Tänkbart garderingsbud men inget jag kastar mig över och streckar.

Skrällen:
12 Global Embargo har en tuff uppgift att runda hela gänget från spår 12, men jag tycker han sett smällfin ut i två raka segrar. Näst senast kunde han vinna säkert trots tufft lopp utvändigt förvisso i ett ganska billigt lopp. Senast kördes han resolut till ledningen och vann på ett väldigt lätt sätt med spänstigt intryck. I ett väldigt jämnt lopp lägger jag den här skrällen högt i ranken och tycker har klart bättre chans att blanda sig i striden än procenten säger. ⚠️

Rank V75-1:

A.
7 Neon Bank 
12 Global Embargo ⚠️
5 From The Hip
1 De Facto
11 Let Me In
2 Quintus Tooma

B.
4 Gunvald
9 Cheeky Doc
10 Paragraf
6 Peach

C.
8 Emirre 
3 Grimfrost


V75-2 Tipset till formstark skräll