Publicerad fredag, 12 juli
Premium
V75
Image

Fredriks V75 tips Årjäng 13 juli


Fredriks V75 tips och rank  Årjäng lördag

Läcker omgång där Årjängs Stora Sprinterlopp är den sportsliga höjdpunkten och avslutar omgången.  Veckans bästa spik är inte ens favorit när jag skriver detta och omgången innehåller flera hårt streckade hästar jag inte alls ser som en omöjlighet att fälla.

📍 Årjäng
📍 Start lördag 16.20
📍 Upploppets längd 205m
📍 Ingen Open stretch eller vinklad vinge
📍 Årjängstravets hemsida https://www.arjangstravet.se/

V75-1 Full fart att vänta – Redéns duo läggs överst i ranken

Bronsdivisionen – 1640m autostart

Ett sprinterlopp där det fullkomligt vimlar av startsnabba hästar, finns potential för att det kommer kunna gå undan rejält och även de med lite sämre utgångslägen kan komma in i matchen till slut.

1 Mahala har hög kapacitet och gick bra i skymundan från omöjligt läge senast.  Från innern nu lär hon öppna bra och även om det ser ut att finnas flera snabba, så lär hon få ett perfekt lopp i ryggar härifrån. Att Magnus Djuse kör den här gången känns lite extra spännande och med klaff på racet kan hon blanda sig i striden.

➡️ Tänk på att det nuförtiden är fördel ston i Bronsdivisionen. De får således ha tjänat upp till 1.7 miljoner, till skillnad från gränsen för hingstar som är 900.000.  Ett exempel är Mahala som har drygt 1.2 miljoner på kontot.

3 Beau LeVallo har jag jagat som skräll ett tag nu då han har klart bättre kapacitet och form än raden. Nu har man äntligen läge och är rejält kuskförstärkt med Ohlsson. Står lite tufft inne i klassen men kan vara en superskräll att strecka för den som jagar potten.

Har du ett konto? Logga in

Engångsköp

Prenumeration

Obegränsad tillgång till Simsalabims magiska värld - bli prenumerant

Obegränsad tillgång till alla premiumartiklar

Exklusiva V75- och V86-tips varje vecka

79 kr/mån.

Ingen bindningstid.